FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
FOGE interiéry s.r.o. provozuje internetový obchod: - soklové lišty - lamely - anglické obložení - lišty na stěnu

Společnost GREENIS trade pass s.r.o. nabízí na svém internetovém obchodě: - dřevěné hry (herní tabule, magnetky, pexesa a tvary) - herní samolepky - bytové doplňky (dřevěné stojánky, svícny, pastelkovníky)

Vývoj, výroba a prodej osvětlovací techniky. Dodávka LED pásek, chytrého osvětlení, zdrojů napětí, Walder Shift ovladačů pro spínání osvětlení ve skříních a šuplících.

FIrma zajišťuje zakázkovou výrobu nábytku. Na míru vyrábí kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, nábytek do obývacích a dětských pokojů. Návrh a výroba interiérů.

Ing. Stanislav Raška má internetový prodej nábytku na zakázku, od konferenčních stolů, přes různé druhy stolů, stolků, knihovny, tv stolky, police a pod, V sortimentu také nabízí čistič dřeva.

Společnost Q - ELEKTRIK a.s. se sídlem v Ostravě se již od roku 1990 zabývá velkoobchodním prodejem elektroinstalačního materiálu, klimatizací, neželezných kovů apod. Dále také zajišťujeme elektromontáže v průmyslovém odvětví a doprovodné služby. Součástí naší činnosti je velkoobchodní prodej široké škály elektroinstalačního materiálu od ...

Prodej originálních, chytrých pomůcek a dekorace do domácnosti.

Dodávka, prodej - regulační techniky, měřící techniky, potrubní kompenzace, dálkového vytápění, klimatizace a automatizace budov.

Fotoobrazy z plátna s.r.o. je nová společnost zabývající se výrobou a prodejem fotopláten z Vašich fotografií. Na svém e-shopu si můžete objednat také potisk na sklo či dřevo.

Jakub Schaumann je firma, která Vám dodá garážová vrata, vchodové dveře, markýzy, vjezdové brány, vnitřní a venkovní žaluzie a podobný sortiment.

Petr Hájek provozuje službu hodinového manžela, konkrétně montáž nábytku, opravy kapajících kohoutků, výměna žárovky, instalace garnýže apod.

Firma Fareli - Jiří Bojda se sídlem v Českém Těšíně se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizací. Nabízíme prodej, montáž a opravy klimatizací Toshiba, Panasonic, LG či Samsung. Veškeré služby týkající se klimatizací provádíme po celém Moravskoslezském kraji. Provádíme kompletní dodávku klimatizačních a chladicích zařízení pro ...

Skladový areál Hydrantové systémy, skříňky pro hasící přístroje, výroba kovových skříněk.

Obchodní středisko Hydrantové systémy, skříňky pro hasící přístroje, výroba kovových skříněk.

Zakázková výroba, šití: - plavky, plavek. Pokládka podlahových krytin (koberce, PVC) dodávka a montáž stínící techniky

-Výroba a hutní zpracování železa a oceli -Výroba a hutní zpracování neželezných kovů a jejich slitin -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Specializované stavební činnosti

Služby v oblasti elektro. Elektromontáže. Elektroinstalační práce na klíč: - projektování, montáž, opravy, revize. Veřejné osvětlení: - správa, údržba, pasportizace, nahlášení poruch. Fotovoltaické elektrárny: - komplexní služby při realizaci FVE na klíč, fotovoltaické panely. Smluvní partner: - ČEZ Zákaznické služby s.r.o.

KLIMA BLAŽEK, s.r.o. - Již přes 15 let zajišťujeme kompletní realizace a servis klimatizací, vzduchotechniky, tepelných čerpadel i bazénových čerpadel! Veškeré práce provádíme precizně a s kompletním servisem!

Výroba: - výroba pro truhlářě a kutily - výroba pro kuchyňská studia, bytové architekty - formátování, CNC obrábění plošných materiálů, hranění - školní nábytek a odborné učebny - kancelářský nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně - zakázková výroba

Dodáváme veškeré typy tabulí – školní tabule pylonové, mobilní, na stěnu, interaktivní tabule či systémy. K vaší práci nabízíme také potřebné doplňky – rýsovací pomůcky, flipcharty, vitríny, vizualizéry, nástěnky a paravány, či projekční plátna. Na školách je rovněž oblíbený stavitelný i pevný školní nábytek, šatní skříně ve dřevě nebo kovu a ...

Prodej: - pletivo - sloupky - branky, brány - sloupky.

Naše firma se od svého vzniku zabývá navrhováním a realizací interiérů na klíč. Postupně však do svého portfolia zahrnula i montáž hliníkových systémů ALUMISTR použitelných k zasklívání balkónů a lodžií, stavění prosklených interiérových dělících příček, zimních zahrad, altánů a různých atypických konstrukcí. Zabýváme se dále prodejem ...

Výroba nábytku: - vestavěné skříně - ložnice, postele - obývací pokoje - sedací soupravy - kancelářský a hotelový nábytek - nábytek do koupelen - schodiště.

Milan Galia provádí: výroba, dřevovýroba, prodej: - bytový nábytek - sedací čalouněný nábytek.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - televizory - videorekordéry - videokamery - domácí kina - DVD - pračky - fotoaparáty.