ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.

Květináče a truhlíky - eshop s pomůckami pro pěstování květin v domácnosti i na zahradě. Veškeré zahradní potřeby tykající se pěstování a truhlíků či květináčů.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -zemědělská technika -stroje na sklizeň obilí, pícnin -traktory, nosiče nářadí -stroje secí, na zapravování kejdy -nářadí na zpracování půdy -pružiny sběráků, shrnovačů -kultivátorová pera -nože do rotačních a listových sekaček -nože do rotačních bran -lité plužní čepele -ložiska SKF, ZKL, ...

Maloobchod, velkoobchod: -houpadla, krmítka, ptačí budky, květináče, trakaře, eko palivo, dřevěné brikety, peletky, houpací motorka, houpací kůň, dětské hry, bytové doplňky, dřevo výroba, autodoprava.

Bazény - čištění - odzimování, zazimování - montáž - výměny fólií a filtračních písků - poradenství

Komunální technika, traktory, zahradní technika, zahradní doplňky-dům a zahrada. Import, export, velkoobchod, maloobchod, prodej za hotové, fakturou, leasing zajišťuje přes 200 smluvních partnerů a servis: -sekačky -motorové, elektrické všeho druhu -zahradní a komunální traktory -křovinořezy, vyžínače -motorové pily, nůžky na živé ...

Výroba, prodej, servis: -zemědělské stroje -balící stroje -štěpkovače -manipulační technika.

Zakázková výroba z masivu. Zakázková výroba nábytku, schodišť, dveří, pergol a zahradního nábytku.

Květinářství, výroba: - svatební kytice - pohřební i dárkové vazby.

Výroba: -dřevěný zahradní masivní nábytek -křesla -stoličky -lehátka -stoly -lavice -slunečníky -houpačky. E shop.

Výroba - mříže Výroba - kovová vrata Výroba - kovaný zahradní nábytek Výroba - kovová schodiště a zábradlí Zakázková kovovýroba - interiér a exteriérvýroba - z nerezu

Realitní služby Realitní služby Úklidové práce - domácnosti - firmy Údržba - zahrady

Služby: -parkové úpravy -ozelenění -kácení a úpravy vzrostlých stromů. Návrhy, realizace, údržba: -zahrady, atria, interiéry.

Květinářství Evy Schmidtové Burianové v Českých Budějovicích. Mezi naše hlavní služby patří: svatební kytice a dekorace, smuteční kytice a vazby, vazba květin, rozvoz květin, květinové dekorace. Květiny jsou mou velkou láskou, kterou ve mně probudil můj dědeček. Po ukončení střední školy jsem absolvovala vyšší odborné studium na Mistrovské škole ...

Internetový obchod. Prodej a servis: -lesní zahradní technika Husqvarna -elektrické nářadí Metabo, Bosch, Narex, Makita -sněhové frézy Partner, MTD -elektrocentrály Honda, Briggs&Stratton -lišty, řetězy pro harvestory.

Půjčovna: -stavební nářadí a mechanizace -zahradní technika -brusky, frézky, míchadla, kompresory -utahováky, vrátky, shozy, křovinořez -vibrační pěchy a desky. Pronájem: -lešení, elektrocentrály, odvlhčovače, řetězové pily, vysavače a myčky.

Realizace a rekonstrukce - zahrady

Těžba rašeliny. Zpracování rašeliny. Zpracování rašelinových substrátů. Zpracování rašelinových kompostů. Rašelina přechodového typu. Rašelina slatinného typu. Prodej rašelina Prodej zahradnické substráty prodej lesnické substráty Prodej komposty Prodej mulčovací kůra Prodej dekorační kůra.

Dřevovýroba: -zakázkové truhlářství -přírodní materiály -masiv BUK, DUB -předsíňové stěny -zahradní a dětský nábytek -lavice -vybavení interiéru budov. Kovovýroba: -zemědělská technika -brány, kultivátory -bránové stroje -lisování 5-250t -svařování v ochranné atmosféře -přípravky. Služby: -pořez dřeva, ...

Growshop, e-shop, vše pro pěstování pod umělým osvětlením i venku. Nabízíme závlahové pěstební systémy. Hydroponie, aeroponie, bio pěstování v zemině a mnoho dalšího.

Služby: -zpracování návrhů ozelenění -okrasné dřeviny -lesní a okrasné sazenice -parkové a zahradní úpravy -habr -živé ploty -expediční místo Vražkov, Roudnice nad Labem.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autopříslušenství -náhradní díly -autobaterie -nářadí elektrické, ruční -pneumatiky -zahradní technika.

Zahradní práce - různé zpracování projektů dle požadavků zákazníka - počítačové návrhy 2D a 3D - terénní úpravy a odvodnění pozemku - realizace automatického zavlažovacího systému - rekonstrukce zahradúdržba zahrad - jednorázová i celoroční komplexní program - sečení - hnojení - vertikulace a chemické postřiky travnatých ploch ...

Návrhy, realizace, údržba: -závlahové systémy CLABER -zahradní stavby -zemní práce -dodávka ornice -výsadba zeleně -arboristické práce -oštření vzrostlých stromů -rizikové porážky.