ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Výroba: -bazény -brouzdaliště -bazénová chemie -čistírny odpadních vod -kontejnery na sběr tříděného odpadu -pařeniště -plastové sudy -vodoměrné šachty.

Zakázková výroba masivního nábytku: -vybavení restaurací a barů -vchodové a vnitřní dveře -zahradní nábytek -stolové sestavy a lavice.

Maloobchod, velkoobchod: -zahradnické potřeby -zahradní technika ALKO -skleníky, sklo HÉLIOS -ovocné, okrasné stromy, keře -sazenice, sadba, semena -zahradní nábytek, krby, grily -zahradní zeminy, substráty, hnojiva, postřiky -plastové truhlíky, květináče, keramika -postřikovače z dovozu -Itálie -cibule sazečka, sadbový ...

Služby: -architektonické studie, interiéry, fasády -urbanistické studie -územní plány. Poradenství: -úpravy zahrad -alternativní energetika -barevná typologie osob -grafologické rozbory písma.

Služby: -generální distributor americké firmy OREGON. Dodávka: -vodicí lišty, řetězy na všechny značky řetězových pil -ochranné oděvy a pomůcky pro práci v lese -příslušenství pro křovinořezy a vyžínače -výrobky pro zahrádkáře.

Služby: -rekonstrukce zahrad -úpravy veřejné zeleně -zahradní architektura -zahradní doplňky, osvětlení.

Prodej: -sazenice lesních a okrasných dřevin -výrobky ze slámy a ozdobného chvoje. Služby: -pilařská výroba -práce v lesnictví.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -svářečky, nabíječky, kompresory -pneumatické nářadí -elektrické ruční nářadí -akumulátorové vrtačky -zahradní stroje a nářadí-sekačky, pily, křovinořezy -čerpadla -zdvihací technika-hevery, zvedáky -brusivo -drátěný program -ochranné pracovní pomůcky -železářské zboží -značky:EINHELL, ...

Služby: -zakládání a údržba okrasných zahrad a parků -sadové úpravy-projekce i realizace -zeleň, zahradnictví, konifery, keře, trávníky, výsadba, stromy, inventarizace závlahy, zahradní architektura -chemická likvidace plevelů -sekání a údržba trávníků -automatické závlahové systémy-montáž, dodávka -kácení, ...

Velkoobchod: Hadice -flexibilní vzduchové potrubí -oplétané hadice -PU hadice -spirálové hadice Prodej, servis, půjčovna: Stavební nářadí -hoblíky -vrtačky -brusky -opalovací pistole -pily -vrtací kladiva -hoblovky -kompresory -svářecí technika Stavební mechanizace -vibrační pěchy, desky, válce ...

Zahradnické služby: -zahradní realizace -údržba zeleně -prodej zahradnických potřeb.

Výroba: -plastové jímky, septiky, čistírny odpadních vod -rybářské pramice -bazény: -zahradní jezírka -povrchové bazény -dětské bazény -bazénové technologie -prostředky k čištění a údržbě -vyvložkování studní -poradenská činnost.

Prodej a služby: -bazény -zastřešení bazénů, příslušenství -jímky -septiky -pramice -čistírny odpadních vod -hydromasážní vany.

Prodej: -zahradní technika -sekačky, traktory, křovinořezy -čerpadla, vodárny, motorové pily. Záruční a pozáruční servis: -zahradní technika AL-KO, TECUMSEH, BRIGGS, HONDA.

Výroba, prodej: -laminátové podlahy -dřevěné podlahy -dýhované podlahy -přírodní linoleum a korek -obkladové panely -dveře -garnýže, nástěnné tapety -podkladový materiál, lišty -přechodové lišty a schodové profily -dřevěné brikety -zahradní nábytek -terasová prkna a dřevěná dlažba -přírodní kámen -dlažby a obklady ...

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výlohy, zimní zahrady -žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, venkovní rolety, garážová vrata -plastové nádrže, jímky a septiky -plastové bazény.

Služby: -dřevovýroba -hoblovna -truhlárna -sušárna dřeva. Výroba, prodej: -zahradní domky -zahradní nábytek -obkladové a podlahové palubky -podlahová prkna -dřevěné ekologické brikety -dřevěné obaly -dřevěné palety.

Výroba z polypropylenu: -rodinné bazény, nádrže, jímky, septiky, lapače tuků, korozně odolné rozvody vzduchotechniky, sudy, zakázková výroba -hydroizolační fóliové systémy -izolace bazénů, plochých střech, jímek, staveb proti vodě a radonu, proti ropným látkám a skládkám TDO.

Výroba, prodej: -zahradní a campingový nábytek včetně příslušenství.

Služby: -kompletní realizace zahrad a parků včetně návrhů zeleně -poradenství v oblastech zahradní a krajinářské tvorby -dodávky rostlinného materiálu a travního semene -zakládání trávníků, pokládka travnatých koberců -údržba soukromé, firemní i komunální zeleně -rozpočty sadových úprav -kácení rizikových stromů i v ...

Maloobchod, prodej: -okrasné keře -ovocné stromky -růže, trvalky, skalničky -cibuloviny -nabízíme svatební, smuteční a sezónní floristiku.

Výroba: -pásové obraceče a shrnovače píce řady: OP-1, OP-1.2 -pracovní záběr 1m a 1, 2m -tyto obraceče je možné agregovat s jednonápravovými malotraktory Varri Terra, MF-70, UNI, Agzat, BDR-700, BDR-550 OP-1.31 a OP-1.32 -pracovní záběr 1, 45m a 1, 75m -tyto obraceče je možno agregovat se všemi typy dvounápravových ...

Služby: -zakládání - realizace okrasných zahrad -návrhy, realizace a údržba zahrad i veřejné zeleně -návrhy a realizace závlahových systémů -zahradní a krajinná architektura.

Projektování, realizace a údržba zeleně. Poradenství v oblasti zahradní architektury.

Autorizovaný servis a prodej: -HUSQVARNA -řetězové pily -rozbrušovací pily -vyžínače, křovinořezy -plotostřihy, foukače -automatické sekačky -travní sekačky -ridery, traktory.