ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Maloobchod, prodej: -řezané květiny -svatební, pohřební, dárkové kytice -suchá vazba -okrasné dřeviny, trvalky -balkonové rostliny -ovocné dřeviny -sadba květin, zeleniny. Služby: -poradenství a realizace zahradní architektury.

Okrasné školky Švamberk: -návrhy a realizace zahrad -pěstění a prodej okrasných dřevin -celoroční údržba zeleně.

Zastoupení firmy HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER. Prodej, servis: -motorové a elektrické řetězové pily -motorové rozbrušovače -motorové a elektrické rotační sekačky -motorové kosy a křovinořezy -doplňky a speciální nářadí pro lesní dělníky -travní traktor -broušení pilových řetězů. Prodejna: -387 01 České Budějovice ...

Prodej: -řezané, hrnkové, umělé květiny -semena -hnojiva -zahradnické potřeby.

Prodej: -květiny -sazenice -zelenina -ovoce -stromky -zahrádkářské nářadí, potřeby -zahrádkářský přebytek.

Montáž, opravy, údržba: -elektrická zařízení a rozvaděče NN -veřejné osvětlení. Služby: -údržba komunikací -údržba veřejné zeleně -revize elektrických zařízení -stavební činnost -odbahnění rybníků. Pronájem, půjčovna: -vysokozdvižná plošina.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -ruční elektrické nářadí -zahradní technika -spojovací materiál -stavební chemie.

Služby: -pořez dřeva na katru+pásové pily -zpracování dřeva -pro stavebníky krovy, latě, stavební řezivo. Zakázková výroba, prodej, montáž: -dřevostavby -zahradní domky -chaty -pergoly -zahradní nábytek.

Služby: -rostlinná výroba -řepka, oves bezpluchý, potravinářská pšenice, ječmen ozimý -živočišná výroba -porodna prasnic, prodej selat -výroba mléka -nákladní silniční motorová doprava Výroba, prodej: -přírodní hnojivo ZAHRADNÍČEK -organické přírodní hnojivo.

Služby: -návrhy rodinných zahrad a firemní zeleně -projekty městských parků a veřejné zeleně -úpravy zeleně obcí, návsí a sídlišť -projekty obnovy zámeckých parků a zahrad, krajinářské úpravy.

Služby: -svoz domovního odpadu -správa a udržba silnic -pohřebnictví -zahradnictví -údržba veřejného osvětlení -čištění města -provozování parkovišť.

Prodej, servis: -motorové pily-HUSQVARNA a jiné.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -ovocné stromky -sadbové brambory -semena -ochranné postřiky -rozmanité balkonové květiny -řezané květiny.

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové a umělé květiny -svatební vazby -objednávková služba.

Služby: -prodej palivového dřeva v metrech -úpravy alejí -sázení stromků -kompletní údržba lesních porostů.

Technické služby. Služby: -odvoz komunálního odpadu -údržba zeleně.

Technické služby. Služby: -úklid -odvoz odpadu -udržování zeleně.

Technické služby. Služby: -úklid -odvoz odpadu -údržba zeleně.

Prodej, servis - lesní včetně příslušenství Prodej - zahradní technika včetně příslušenství Servis - zahradní technika (včetně příslušenství)

Prodej - zahradní technika STIHL a VIKING Servis - zahradní technika STIHL a VIKING Prodej - lesní technika STIHL a VIKING Servis - lesní technika STIHL a VIKING

Stavba a rekonstrukce - jezírkanávrhy a realizace - okrasné a koupací jezírkalikvidace - řasy - vodní květyčištění jezírek vodním vysavačem odumřelé řasy, spadané listí, zbytky vodních rostlin