ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Prodej, servis: -lesní a zahradní techniky značky Husqvarna, Partner, Dolmar, Snapper včetně příslušenství -motorové pily, sekačky, křovinořezy.

Zakázková výroba bazénů. ČOV-čistírny odpadních vod TOPAS. Úprava bazénové vody-bazénová chemie. Zakázková výroba z polypropylénu: -odpadní,vyvážecí jímky -septiky dvou-tří komorové -domovní čistírny odpadních vod Topas 5-100 EO -nádrže na kapalné i sypké látky -recyklační,sběrné a expanzní nádrže -odlučovače tuku ...

Služby: -úklidové -kanceláře, hotely, školy, domácnosti, nemocnice, kuchyně, stravovací zařízení -průmyslové objekty a výrobní haly -po řemeslech, půdní a sklepní prostory -venkovní plochy, sníh -údržba zeleně -malířské a natěračské práce -drobné zednické práce -zahradnické práce. Provozovna: -37001, České Budějovice, ...

Květinářství. Prodej: -květiny řezané, hrnkové.

Prodej, servis, opravy: -elektromotory -elektrická čerpadla všech druhů -elektrické ruční nářadí -elektrické sekačky, mulčovače -zahradní traktory -motorové pily -motorové sekačky, křovinořezy -svářecí technika -kompresory. Prodej: -ložiska ZKL, SKF -výrobky firmy LOCTITE -příslušenství -technické plyny, propan butan ...

Prodej, servis, opravy: -lesní a zahradní technika -travní sekačky, křovinořezy, vyžínače -postřikovače -zahradní traktory -nůžky, pilky -motorové a elektrické pily -pilové řetězy, lišty -lesnická lana a přibližovací řetězy.

Služby: -ovocná školka -pěstování okrasných dřevin -terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch.

Prodej: -chemie, postřiky, hnojiva -autokosmetika -čistící a úklidové prostředky -kosmetika -parfumerie -barvy-laky -foto-kino.

Výroba: -z vymývaného betonu -cementové zboží -dlažby, schody, desky -zahradní vázy -obklady bazénů a soklů -fontány -květináče -lemy bazénů -atypické výrobky.

Dodávka, montáž: -čistírny odpadních vod -domovní a bytové ČOV -ČOV pro restaurace, motely a čerpací stanice -septiky, nádrže, jímky, sudy -bazény -oválné bazény -kruhové bazény -zastřešení bazénů -příslušenství k bazénům -bazénová chemie.

Služby-řemeslo: -zámečnické práce -kovářské práce. Maloobchod, prodej: -železářství -domácí potřeby. Údržba zeleně. Půjčovna nářadí.

Půjčovna, prodej, servis: -profesionální nářadí -zahradní nářadí -měřící technika

Služby-řemeslo: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -dětské pokoje na míru -vestavěné skříně -vchodové dveře z masivu -zahradní nábytek.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby.

Opravy: -elektrické nářadí -motorové nářadí.

Služby: -servis, opravy motorového nářadí -travní sekačky -zahradní traktory -servis motorových pil HUSQVARNA -dovoz motorového nářadí, strojů ze zahraničí.

Služby, řemeslo: -úklid města -úklid a údržba komunikací -svoz domovního odpadu -pohřební služby -veřejná zeleň -výsadba -doprava AVIA, TATRA, LIAZ, MAN -práce s plošinou do 20m výšky -sběrný dvůr -psí útulek -vodovody a kanalizace -laboratorní rozbory vody -veřejné osvětlení. Těžba, prodej: -kopaný písek.

Služby: -servis přívěsů a zahradní techniky -prodej zahradní techniky -prodej přívěsů -náhradní díly na zahradní techniku -prodejce techniky AL-KO.

Služby: -technické služby -odpady -provoz sběrného dvora -držba komunikací -svislé značení komunikací -údržba zeleně.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy -laky -technická chemie -semena -postřiky -hnojiva.

Zahradnictví: -prodej -okrasné a ovocné dřeviny, růže a trvalky -hnojiva, substráty a zahradnická chemie -parkové a sadové úpravy -úpravy zahrad včetně projekce -údržba zeleně a rekultivace -závlahové systémy.

Služby: - autoservis osobních a dodávkových vozidel - špičková diagnostika elektronických systémů BOSCH a FIAT - přestavba benzinových aut na pohon Ethanolem - E85 - kompletní zajištění STK - měření benzínových emisí - likvidace pojistných událostí automobilů - karosárna- oprava karoserií na rovnacím rámu - pneuservis - osobní a ...

Projekce, kompletace, výroba: -čistírny odpadních vod -jímky, septiky, nádrže -kanalizační šachty -plastové bazény a příslušenství -zastřešení. Služby: -rozvoz po celé ČR zdarma.

Služby: -projektování a realizace okrasných zahrad, parků a krajinářské úpravy -modelace terénu -předpěstované trávníkové koberce -vzrostlé stromy a keře -sadovnická realizace -zakládání, údržba a rekonstrukce zeleně -zemní práce -realizace prvků zahradní architektury -mobilní zeleň -střihání a tvarování živých ...

Služby: -výškové práce -nátěry, čistění, penetrace -kácení stromů -vše ve výškách pomocí horolezecké techniky -opravy výškových budov -stavby lešení.