ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Technické služby: -správa a údržba veřejné zeleně -čištění města a zimní údržba -opravy komunikací -zámečnictví -provozování pohřebišť -provozování parkovišť a veřejných WC -odvoz odpadu -stavební sutě -skládka -údržba komunikací a veřejného osvětlení městských a příměstských částí -provozování psího útulku -uzavřená ...

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -zahradní nábytek -umělohmotné i keramické květináče -semena -folie -chovatelské potřeby -krmení.

Pokládání travních koberců. Naše rodinná firma se specializuje především na pěstování travního koberce z vlastní produkce, který pěstujeme ve volném prostranstvím. Působíme již od roku 1996, tudíž máme dlouholeté zkušenosti. Zaručujeme rychlou a kvalitní pokládku travního koberce a služby s tím spojené (úprava terénu, položení, uválení, zalití ...

Prodej a půjčovna nářadí: -stavební nářadí -zahradní technika.

Služby: -zahradnictví. Maloobchod, prodej: -květiny, zelenina, okrasné a ovocné dřeviny -balkónové květiny -zahradní nábytek VLADYKA.

Služby: -rizikové kácení stromů, sesazování korun, zdravotní a bezpečnostní řez -odborné posouzení statiky stromů -údržba a revitalizace parků a chráněných území.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -hnojiva -substráty -nářadí -přípravky na ochranu rostlin -květináče keramické a plastové -ROUNDUP BIAKTIV -nejúčinnější přípravek na hubení plevelů.

Projekce, rekonstrukce, realizace, údržba zahrad, parků, firemní, městské i krajinné zeleně: -terénní úpravy -založení trávníků, květné louky -výsadba dřevin, vzrostlých stromů a keřů -založení trvalkových záhonů -založení střešních zahrad -dodávka a instalace interiérových rostlin -kácení a sadovnické probírky -frézování ...

Výroba: -kuchyňský nábytek -interiér -šatny, předsíně -obývací nábytek -ložnice -koupelnový nábytek.

Výroba, prodej: -zahradní krby -venkovní grily -udírny -krbové doplňky -zahradní nábytek -lavičky, parkové lavičky, betonové lavičky -odpadkové koše, koše, betonové koše -vázy -stojany na kola -městský mobiliář.

Služby: -zahradnické -vazba květin -řezané květiny -umělé a sušené květiny -substráty -květináče -keramika.

Návrhy, komlexní realizace: -zahrady -poradenství -zakládání a údržba zeleně.

Služby: -zahradnictví -květinové dekorace -vazba květin -výzdoby prostorů -prodej zahradnických produktů -okrasné keře -trvalky -okrasné stromy -balkónové rostliny -prodej řezaných květin -doplňkový prodej zahrádkářských potřeb.

Truhlářství Služby: -truhlářské práce -samonosná schodiště -interiérové i vchodové dveře -kancelářský nábytek -kuchyně -zahradní nábytek -kuchyně.

Prodej kompresorů Orlík a nářadí: - celý sortiment - stříkací pistole - čerpadla - zahradní technika

Trvalková školka, zahradnictví. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -bylinky -semena -skalničky -trvalky -květinové zahrady. Služby: -zahradní architekt -ekologické poradenství

Prodej: -benzinové, elektrické sekačky, zahradní traktory -MTD, STIGA, AL-KO, DAKR -motorové pily, štípače, křovinořezy, vyžínače -DOLMAR, WOODSTAR, SCHEPPACH -ruční, elektrické nářadí -PROMA, FERM, HITACHI, MAKITA

Květinářství v Třeboni s tradicí více než 20 let. Najdete u nás řezané květiny, svatební a smuteční vazby, potřeby pro zahrádkáře, dárkové a upomínkové zboží, netradiční vazby, sazenice a další.

Služby: -prodej malé zahradní a lesní techniky -příslušenství, zahradnické a lesnické nářadí.

Ttruhlářství Výroba: -kuchyňské linky -dveře, okna -schody -skříně, komody -postele -vestavné skříně -věšákové a dělící stěny -balkóny, zábradlí -zahradní nábytek.

Vyhledávání: -skryté kovové předměty. Výroba: -trpaslíci.

Služby: -těžba a zpracování rašeliny -velkoobchod s rašelinou -rekultivace rašelinišť -výroby a použití pěstebních substrátů z Litvy.

Služby: -zahradní architekt -pergoly -zahradní jezírka -skalky -parky -posouzení kvality dřevin -poradenství v oboru parky-zahrady- zahradní stavby -sadové úpravy -realizace -údržba zahrad -městská zeleň, parky. Prodej: -dřeviny -substráty.

Internetový prodej: -http://www.jamashop.cz -elektronářadí -pneunářadí -akunářadí -ruční nářadí -stroje -nástroje -zahradní technika -sekačky -čerpadla -kotevní technika -kotvy -hmoždinky.

Zahradní a krajinářská architektura, lesy zvláštního určení, vodní plochy, výuka a poradenství.