VN A NN rozvaděče, trafostanice, servopohony, napájecí zdroje AC/DC a filtry, to vše jsou přístroje, které nachází uplatnění v průmyslových oblastech a ve výrobnách. Které z nich potřebujete právě vy?

EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Dodávkami služeb a elektromateriálu pro průmysl se zabývá společnost EMS ELEKTRO s.r.o. Dodáváme elektrické servopohony, snímače, stykače, chlazení rozvaděčů, frekvenční měniče, přepěťové ochrany, kabelové průchodky, osvětlení a další. V rámci našich služeb provádíme různé servisní úkony spojené s produkty, které nabízíme.
EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Výroba, prodej: - elektrické teplovzdušné agregáty - plynové teplovzdušné agregáty - teplovzdušné agregáty na vyjeté oleje - svařovací technika - katrové, okružní a pásové pily. Kovovýroba: - výroba ozdobných svícnů a stojanů (svícny, stojany). Půjčovna, půjčování: - teplovzdušné agregáty, topící agregáty (vytápění, topení).

Projektujeme a realizujeme strukturované kabeláže i optické sítě. Svařování optických vláken a instalaci CCTV.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Klempířství a oprava karoserií

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Výroba: - rozvaděče nízkého napětí pro automatizaci pohonu Elektroinstalační práce: - rozvody elektro, domovní i průmyslové Montáž: - garážová vrata - vjezdové brány

Služby: -zámečnictví -kovoobráběčství -nástrojářství. Výroba, instalace a opravy: -elektrické stroje a přístroje.

Prodej - elektroinstalační materiál kabely, jistící prvky, spojovací prvky - napájecí zdroje Vývoj a výroba - napájecí zdroje

Řídící systémy průmyslových procesů Informační a řídící systém kvality uhlí Informační a řídící systém skládky sypkých produktů Internetové a intranetové prezentace Automatické vzorkovače Kabiny malotraktorů a ocelové konstrukce Síroměr MATREX Laboratorní mlýny.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej a montáž - elektrotechnika Opravy a elektrotechnika

Montáž, opravy elektrických zařízení.

Výroba: - Elektroerozivní stroje: - Drátové řezačky, CNC hloubičky, elektroerozivní vrtačky - Exeron DIGMA HSC centra: - Vysokorychlostní frézování elektrod a dílů forem - Upínací systémy: - Minimalizace přípravných časů a zlepšená průchodnost obrobků ve výrobě - CAD/CAM: - Programování drátových řezaček - ...

Velkoobchod, distribuce, prodej: -elektrotechnický materiál pro průmysl, specializace na průmyslovou automatizaci: spínací, jisticí a ochranné přístroje, rozváděče s příslušenstvím, napájecí zdroje, DC/DC měniče, optická a akustická signalizace, optické snímače a kamerové systémy, hadicové ochranné systémy vodičů, průmyslová a pracovní ...

Projekce, instalace, servis a montáž: - elektrotechnická i energetická zařízení elektráren.

Velkoobchod: - elektrické přístroje - elektroinstalační materiál.

Vývoj a prodej: -elektronické řídicí systémy.

Služby: - výroba a opravy elektrických zařízení - montáž a prodej výpočetní a kancelářské technika - počítačové sítě - speciální hardware a software - montáž bezpečnostního zařízení - montáž handfree a audio techniky - kamerové systémy.

Nabídka služeb v oblastech: - výkonové elektroniky - strojírenství - elektrotechniky - energetiky.

Montáž - vyhrazená elektrická zařízení. Projektování elektrických zařízení. Zprostředkování obchodu a služeb. Inženýrská činnost ve výstavbě Projektová činnost v investiční výstavbě Kopírovací práce.

Vývoj a výroba zakázkové elektroniky pro průmyslové podniky.

Výroba měřicích, kontrolních, zkušebních, navigačních a jiných přístrojů a zařízení kromě zařízení pro řízení průmyslových procesů.

Elektroinstalační práce Výroba - rozvaděče