VN A NN rozvaděče, trafostanice, servopohony, napájecí zdroje AC/DC a filtry, to vše jsou přístroje, které nachází uplatnění v průmyslových oblastech a ve výrobnách. Které z nich potřebujete právě vy?

EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Dodávkami služeb a elektromateriálu pro průmysl se zabývá společnost EMS ELEKTRO s.r.o. Dodáváme elektrické servopohony, snímače, stykače, chlazení rozvaděčů, frekvenční měniče, přepěťové ochrany, kabelové průchodky, osvětlení a další. V rámci našich služeb provádíme různé servisní úkony spojené s produkty, které nabízíme.
EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Montážní, servisní, inženýrská a obchodní společnost.

JVZ elektro Poskytované služby: - Opravy elektromotorů do 50 KW - Prodej elektromotorů SIEMENS ( MEZ - Mohelnice) - Montáž a opravy elektro domovní i průmyslové včetně revizí - Údržba průmyslových zařízení elektro - Prodej elektrických ohřívačů vody - Možnost zabudování a dopravy dle dohody

Vývojový servis se specializací na vývoj elektroniky a softwaru se zaměřením na videosystémy a průmyslovou aplikaci.

Výroba: -technologická zařízení a elektroinstalace.

Řídící systémy. Programovatelné terminály. Průmyslová automatizace. Informační systémy.

FIRMA V KONKURZU! Služby: -instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů -pronájem strojů, zařízení a nemovitostí -specializace se na zemědělskou výrobu.

Služby: -výroba a dodávka rozvaděčů, -zpracování a instalace systému měření a regulace, -řídící systémy - automatizování procesů, -údržba a nepřetržitý servis 24hodin/7dní v týdnu, -software - návrh, zpracování, oživení, -projektování a poradenství, -elektromontážní práce, -dodávka a koordinace TZB, -generální dodávky staveb.

Výroba průmyslových ventilátorů: -pro potravinářských, chemický, průmysl -pro kotle (biomasa) -prodej generátorů proudu.

Prodej a opravy: -elektrické zařízení. Montáž, prodej: -počítačové sestavy. Návrhy, realizace: -LAN a WLAN sítě. Montáž, opravy: -měřící a regulační technika. Výroba, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Provádění výškových stavebních prací.

Montáž, údržba, servis: -telekomunikační zařízení. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje, přístroje -projektování elektrických zařízení včetně přihlášky k odběru. Zabezpečovací zařízení. Přípravné práce pro stavby. Inženýrská činnost. Investiční výstavba. Pronájem: -nemovitosti -byty -nebytové prostory.

Výroba, instalace a opravy: -elektrických strojů a přístrojů. Hostinská činnost.

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis. Telekomunikační systémy. Bezpečnostní systémy. Kabelové systémy. Datové systémy. Elektroinstalace.

Velkoobchod, služby: -oficiální zastoupení firmy SEMIKRON pro Českou republiku -elektronické výkonové součátky -IGBT modul -tyristorové moduly.

Služby v oboru elektro. Revize: - elektroinstalace do 1000 V třídy A - hromosvody - elektrospotřebiče - přenosné - elektrické nářadí - MAR zařízení - měření, regulace. Montáž, údržba, oprava, servis - elektrické zařízení: - elektroinstalace - hromosvody - MAR zařízení - průmyslové objekty - rodinné domy - bytové jednotky.

Provádíme generální opravy a rekonstrukce elektronických svářecích strojů, vývoj řídicích systémů, průmyslovou automatizaci a měření.

Činnost: - projektování, výroba, montáž, instalace, údržba, opravy energetických zařízení a strojů vyrábějících teplo a elektrickou energii

Výroba: - elektrosoučástky - elektrické zařízení.

Výroba: - vestavné termostaty a omezovače teploty - pokojové termostaty a soumrakové spínače - produkty teplotní a proudové ochrany skupiny Microtherm.

Výroba, montáž, oprava, servis: - elektronická průmyslová zařízení.

Výroba: - elektrické stroje a přístroje pro průmysl.

Instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů: -průmyslová zařízení -opravy osvětlení -elektroservis.

Montáž, opravy, servis a revize elektrických strojů a přístrojů: -turbogenerátory -hydrogenerátory -elektrické motory -budiče -transformátory -rozvaděče -kompenzátory. Dodávky všech náhradních dílů a příslušenství.

Montáž, oprava, servis, revize: - elektrická zařízení.

Pomocné stavební práce Zprostředkovatelská činnost Projektování elektrických zařízení Revize elektrických zařízení Montáž, oprava, údržba vyhrazených el. zařízení