VN A NN rozvaděče, trafostanice, servopohony, napájecí zdroje AC/DC a filtry, to vše jsou přístroje, které nachází uplatnění v průmyslových oblastech a ve výrobnách. Které z nich potřebujete právě vy?

EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Dodávkami služeb a elektromateriálu pro průmysl se zabývá společnost EMS ELEKTRO s.r.o. Dodáváme elektrické servopohony, snímače, stykače, chlazení rozvaděčů, frekvenční měniče, přepěťové ochrany, kabelové průchodky, osvětlení a další. V rámci našich služeb provádíme různé servisní úkony spojené s produkty, které nabízíme.
EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Výroba kompletních řídících systémů pro automatizované stroje a výrobní linky, včetně rekonstrukcí zastaralých řídících systémů. provozovna: Dr. Milady Horákové 340 460 06 Liberec VI

Projekce - elektrická zařízení Opravy - elektrické stroje a přístroje Výroba - elektrické stroje a přístroje Údržba - telekomunikační zařízení

Dodávky a montáž vzduchotechniky Opravy elektrických zařízení Návrhy a zhotovení osvětlení v interiéru a exteriéru Projektování elektrických zařízení Kompletní bytová a domovní elektroinstalace Zhotovení technické dokumentace Instalace a připojení elektrospotřebičů

Pronájem elektrocentrál 20 - 1200 kVA, Elektroinstalace a záložní napájení. Elektrocentrály pro paralelní a TWIN provoz, bezvýpadkové zálohování sítě UPS. Tepelná čerpadla IVT a ZUBADAN - instalace a servis. Pronájem elektrorozvodů.

Montáž a opravy průmyslové elektroniky.

Výroba, projektování: -slaboproudé rozváděče pro stavby, průmysl a technologie -revize elektrických zařízení bez omezení napětí.

Servis - průmyslová elektronika Servis - svařovací technika na plasty

Prodej - IGBT moduly největších světových výrobců, EUPEC/INFINEON, FUJI, TOSHIBA, SIEMENS, MITSUBISHI -Servis, opravy a diagnostika průmyslových elektronických zařízení a elektroniky CNC strojů - Servis, opravy a diagnostika elektroniky automobilů

Průmyslová automatizace. Řízení technologiských procesů. - řídící systémy - průmysl - PLC, HMI - rozvaděče - jednoúčelové stroje - automatizační technika - hardware, software - výroba projekt - Simatic - Mitsubishi

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Výroba - kompenzační rozvaděče Dodávka - regulace čtvrthodinového maxima.

Prodej, servis: - elektrické kladkostroje LIFTKET - komponenty HELM - jeřábové jednotky KULI

Firma Power Tech spol. s r.o. je autorizovaným obchodním a servisním partnerem významných výrobců zdrojů nepřerušitelného napájení: holdingu Invensys, pod který spadají firmy Best Power a Powerware a firmy APC. V oblasti stejnosměrných systémů a střídačů jsme partnerem francouzské firmy Wattpower.

Dodávky, montáže zařízení, technologické programování, projekce, servis: - měření a regulace-MaR tepelné systémy - elektroinstalace do 1000 V, 1kVV, - osvětlení interiérů. Výroba: - rozvaděče NN. Revize: - elektrická zařízení do 1 kVV.

Vývoj, výroba, prodej: -selektivní elektrody -fluoridové iontově selektivní elektrody -60 konstrukčních verzí včetně skleněných a referentních elektrod a pH/mV/ion metrů.

Dodávky, instalace a údržba zdrojů nepřerušitelného napájení. Motorgenerátory: - malé přenosné jednofázové - malé 3/1fázové - průmyslové stacionární - příslušenství. Management energie: - elektronický elektroměr EMC - optimalizátor odběru a hlídač maxima EML - regulátor jalového výkonu EMR - třífázový síťový ...

Zastoupení zahraničních firem zařízení pro vysoké napětí. Výhradní zastoupení firem Maschinenfabrik Reinhausen a Passoni Villa pro Českou republiku.

Montáže, opravy a servis elektrických zařízení NN.

Výroba pružin. Opravy a prodej elektromotorů. Zemní a výkopové práce.

Výroba, dodávka: -usměrňovače, solární střídače, UPS zdroje pro průmysl, energetiku.

Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Výroba, opravy: -čerpadla -ponorné elektromotory. Výroba: -váhy. Výroba, opravy, montáž: -měřidla.

Vývoj, výroba, montáž: -komponenty pro měření spotřeby, polohy vozidel, strojů. -provozní záznamník.

Stavební firma. Práce: - stavby: - bytové, občanské - průmyslové, zemědělské - rekonstrukce, modernizace - výstavba-rodinné domy, domky - fasádní úpravy - zateplování - projektová činnost, inženýrské stavitelství. Montáž, oprava, servis, údržba: - elektrická vyhrazená zařízení. Služby: - vedení učetnictví.

Projekční práce elektrických zařízení, dodávky tepelných, regulačních a měřících zařízení a drobné stavební práce.

Prodej, montáž: -elektromechanické dveřní systémy.