VN A NN rozvaděče, trafostanice, servopohony, napájecí zdroje AC/DC a filtry, to vše jsou přístroje, které nachází uplatnění v průmyslových oblastech a ve výrobnách. Které z nich potřebujete právě vy?

EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Dodávkami služeb a elektromateriálu pro průmysl se zabývá společnost EMS ELEKTRO s.r.o. Dodáváme elektrické servopohony, snímače, stykače, chlazení rozvaděčů, frekvenční měniče, přepěťové ochrany, kabelové průchodky, osvětlení a další. V rámci našich služeb provádíme různé servisní úkony spojené s produkty, které nabízíme.
EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Výhradní zastoupení firmy FERM b.v. HOLLAND. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -ruční elektrické nářadí: -tavná a opalovací pistole, bruska (vibrační, excentrická, úhlová, přímá), hoblík, pila (přímočará, okružní, aku*), vrtačka (aku, příklepová), horní fréza -elektrické stroje, přístroje a nástroje pro ...

Velkoobchod, prodej: - elektrické stroje a transformátory, jejich díly - ruční a elektrické nářadí včetně příslušenství - spojovací materiál elektro: - svorky apod. Čalounictví výroba, opravy: - plachty, stany - matrace - sedadla auto moto, skládací střechy.

Montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení. Výroba zámků a kování. Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Výroba, instalace, opravy: - elektrické stroje a přístroje - pece pro tepelné zpracování kovů - vypalovací pece na keramiku - vypalovací pece pro dekoraci skla. Nabíka elektrických komorových pecí pro výpal keramiky, dekoru na skle a tepelné zpracování kovů. Výroba a opravy elektrických komorových a průběžných pecí, sušáren a pecí ...

Navijárna elektromotorů: -cívky -trafa -nabíječky -eldra. Opravy a revize: -svářecí agregáty. Opravy a servis: -plynové spotřebiče -elektrické spotřebiče -plynové kotle. Revize: -elektrická zařízení třídy A -elektrické ruční nářadí.

Elektrosystémy. Poradenství, projekce, dodávka na klíč, prodej, montáž, kompletní řešení: -průmyslová automatizace: -řídící systémy, SIEMENS, TEKO MOELLER, SAIA, B+R, ABB -komunikační sítě PROFIBUS, MODBUS -vizualizace CONTROL WEB -elektrické pohony: -AC, asynchronní, synchronní, DC -inteligentní řídící systémy budov: -EIB ...

výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

BMSJ Elektro, s.r.o. působí na českém trhu od roku 2006. Patří k významným a rostoucím společnostem v České republice v oboru elektroinstalací, projektování a servisu elektrických zařízení. Hlavními obory činnosti jsou: - elektromontážní činnost slaboproudé, datové, zabezpečovací a telekomunikační rozvody - projektování a konzultační ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení.

Montáž, opravy, revize: -elektrická zařízení.

Elektrické a elektronické přístroje a zařízení - DC měniče napětí 24V/12V, 48V/12V a pod.

Čištění elektrických a elektronických zařízení, protivlhkostní ochrana elektrických zařízení. Speciální chemické produkty pro dekontaminace jaderných elektráren, nemocnic, rentgenů, onkologických pracovišť apod.

Výroba a prodej: - frekvenční měňiče LG (LSis) - regulátory atd. - zastoupení LG (LSis)

Revize, montáž a opravy elektrických zařízení.

Výroba: - elektrické rozvodné, řídicí a spínací zařízení - elektrosoučástky.

Dodávka, montáž: - elektrická zařízení.

Činnost: - montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení - montáž, opravy, zkoušky vyhrazených elektrických zařízení - výroba rozvaděčů nízkého napětí a baterií, kabelů a vodičů - provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování - pojektování elektrických zařízení - přípravné práce pro ...

DNA Energie - český výrobce pro kompenzaci. Výroba: - 100% suché kondezátory - kompenzační rozváděče - komponenty pro kompenzaci účiníku - měřící transformátory - tlumivky Prodej: - stykače Benedikt & Jager, Electronicon, EFEN - regulátory jalového výkonu Služby: - analýza sítě - revizní činnost elektro - montáž elektro - ...

Měření a regulace v oblasi teplárenství. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje -elektronická zařízení. Projektování: -elektrická zařízení.

Projektování, projekce, : - elektrické zařízení. Výroba, instalace: - elektrické stroje a přístroje. Obchodní činnost: - prodej polovodičových relé a regulátorů PID.

Transformátory a tlumivky pro silnoproudou elektroniku, elektrotechniku a energetiku. Výhradní obchodní zastoupení švýcarského výrobce pro ČR a SR. Vývoj, konstrukce a výroba zalévaných, suchých i olejových transformátorů na zakázku - včetně speciálních provedení. Předprodejní i poprodejní poradenství a servis. Reference z lodní ...

Instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů: -domácí elektrospotřebiče, žehličky, mixéry, vařiče, elektrická topidla, lampy, kávovary, fény, kulmy, ventilátory, vysavače, elektrické sporáky, kávomlýnky -sekačky trávy.

Prodej, servis a montáž: -elektronika -televize TV -satelity -videorekordéry -radiopříjímače -magnetofony -mikrovlnné trouby -autorádia -průmyslová elektronika. Revize: -elektrických zařízení -hromosvodů. Montáž: -elektroinstalací -zabezpečovacích zařízení do aut, objektů.

Výroba a prodej: - elektrických a elektromechanických komponentů.

Montáže, rekonstrukce, oprava, údržba: - veřejné osvětlení. Montáže: - kabelové soubory NN - elektroinstalace. Revize: - elektrické zařízení NN - elektrické spotřebiče a přenosné nářadí.