VN A NN rozvaděče, trafostanice, servopohony, napájecí zdroje AC/DC a filtry, to vše jsou přístroje, které nachází uplatnění v průmyslových oblastech a ve výrobnách. Které z nich potřebujete právě vy?

EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Dodávkami služeb a elektromateriálu pro průmysl se zabývá společnost EMS ELEKTRO s.r.o. Dodáváme elektrické servopohony, snímače, stykače, chlazení rozvaděčů, frekvenční měniče, přepěťové ochrany, kabelové průchodky, osvětlení a další. V rámci našich služeb provádíme různé servisní úkony spojené s produkty, které nabízíme.
EMS ELEKTRO - elektrotechnický velkoobchod pro průmysl
Konstrukce, vývoj, výroba, montáž, servis: -elektronické zařízení pro průmyslovou a komunální automatizaci. Technika pro měření větru. Ovládací, monitorovací a zabezpečovací technika pro technologie a budovy. Ovládací a monitorovací průmyslová technika.

Vývoj, inovace a prodej nových výrobků v oblasti elektrotechniky. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Výroba: -kabelů, vodičů a lamel -galvanických článků a baterií -rozvaděčů nízkého napětí. Montáž, opravy, revize a zkoušky některých elektrických zařízení.

Výroba, maloobchod: -ozvučovací technika - výroba, opravy, pronájem -výroba plošných spojů -zakázková výroba elektronických zařízení -autoelektronika - chiptuning.

Výroba, oprava, servis, instalace: - elektrické stroje, přístroje.

Výroba, instalace, opravy, servis: -elektrické stroje a přístroje -elektronické zařízení -telekomunikační zařízení Montáž, oprava, servis, revize, zkoušky: -elektrická zařízení

Návrh, výroba, instalace: -akustické kryty pro aplikace v průmyslu. Návrh, výroba: -výměníky tepla pro průmyslové elektricke stroje.

Výroba a montáž elektrických a elektronických zařízení.

Dovoz a vývoz elektrických strojů a zařízení a jejich částí.

Výroba, instalace, oprava: -elektrické stroje a přístroje.

Práce: - obrábění kovů, kovoobábění - zpracování plastů. Výroba: - výrobky z plastů - elektrické stroje, přístroje. Zpracování, likvidace: - odpady.

Výroba: -elektrická rozvodná zařízení.

Montáž, oprava, údržba: - vyhrazená elektrická zařízení.

Výroba elektrických strojů a přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí a výroba elektrického vybavení Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software Výroba, instalace a opravy elektronických zařízení kontakt: Libor Fiedler, Ing. Martin Machovec

Výroba, prodej elektronika, elektrokomponenty: -indikační svítidla, svítidlo -indikační a akustické signálky, signálka -LED žárovky, žárovka -hlídače odběru -hlídače hladiny, hladina vody -hlídače napětí -napájecí zdroje -relé -termostaty, teploměry, teplotní snímače -GSM moduly -hlídače zaplavení -odstraňovače vodního ...

Montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení

Návrhy, projekce, montáže, servis, dodávka: -elektrické pohony -frekvenční měniče -řídící systémy -průmyslové váhy -měniče kmitočtu -převodovky -sady šnekových kol -hřídelové spojky -řetězy.

Jsme výhradní zástupce firmy Bernecker + Rainer Industrie Elektronik GmbH (B&R) v České republice. Nabídka: -hardware a služby průmyslové automatizace -automatizace strojních i procesních celků -systémová řešení. Naše portfolio zahrnuje řídicí systémy, ovládací panely, průmyslová PC, servopohony, komunikační sběrnice, moduly v/v, mobilní ...

Výroba: - elektrická zařízení - měřicí technika.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Výroba, instalace, opravy a revize - elektrické stroje a přístroje.

Výroba, prodej, instalace a opravy: -elektrických strojů a přístrojů. Údržba: -elektroinstalace domů a veřejných prostor. Elektromontáže, montáž, instalace: -silnoproud -slaboproud -servis STA -kompletní elektro vybavení -společné televizní antény -montáže SAT a DVB-T .

Výroba: - rozvaděče - baterie - kabely - vodiče - televizní antény Montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení