JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: -půjčky na bydlení -pojištění od A do Z -překlenovací úvěry po fixaci -spotřebitelské úvěry -stavební spoření zdarma -penzijní připojištění zdarma -zajištěné fondy -investice -rizikové životní pojištění.

Obchodní zástupce pojišťovny Generali - sjednávání pojištění osob, vozidel, majetku.

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání úvěrů na bydlení a stavebního spoření u Českomoravské stavební spořitelny.

Činnost: - obchodní zástupce ČMSS

Obchodní zástupkyně pojišťovny Generali.

Služby: -vedení účetnictví -daňová evidence -účetní uzávěrky -zpracování daňových přiznání - DPH -silniční daň -daň z nemovitosti -daně z příjmů PO a FO -vedení mzdové a personální agendy -zastupování na úřadech.

Poradenství: -ekonomické -daňové -účetní. Zpracování: -účetnictví, daňová evidence -vedení účetnictví -první elastický informační systém QI Auditorské služby.

Účetní a daňová kancelář. Služby: - vedení, zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy - finanční poradenství - zpracování dokumentace pro jednání s peněžními ústavy - kurzy, školení .

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd

Advokátní kancelář: - právo bytové byty, nájem, občanské a obchodní.

V naší advokátní kanceláři v Rožnově pod Radhoštěm poskytujeme právní služby v oblasti generální praxe. Zaměřuje se především na insolvenční právo, rodinné právo, občanské právo, obchodní právo a trestní právo. Pokud se rozhodnete využít našich služeb, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo emailem.

Služby: - daňové poradenství, daňový poradce.

Znalecké služby v oboru stavebnictví a ekonomiky.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů v Trávníku u Kroměříže. Rekostrukce domů a bytů. Průmyslové stavby. Zatepletní, zatplování domů v programu zelená úsporám. Realitní činnost. Pronájem a prodej domů a bytů. Správa a údržba nemovitostí. Služby: -hypotéky, úvěry, stavební spoření, pojištění

Činnost: - znalec v oboru stavebnictví a vodní hospodářství.

Spolehlivá makléřská společnost.