JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Reklamní agentura. Reklamní služby. Výroba, realizace: - reklamní předměty - velkoplošné LED obrazovky. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - finanční poradenství.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Poskytování nebankovních půjček a úvěrů pro FO i PO, vyplácení exekucí, dražeb a zástav, zpracování podkladů pro insolvenci, zajištění finančních náhrad poškozených účastníků dopravních nehod. Vymáhání nevyplacených směnek. P Pomoc klientům, které o nemovitosti připravili lichváři!

Informační servis, zastoupení HYPO stavební spořitelny. Obchod, výkup: -cenné papíry. -akcie. Poskytování: -půjčky finanční (peněžní, peníze): -podnikatelské -na pořízení bytu.

Společnost auditorů a daňových poradců. Poradenství: -daňové,daně. Služby: -zpracování daní -auditorské.

Finační služby - st. spoření, penzijní poj., životní pojištění, investice, úvěry Realitní kancelář. Nákup, prodej a pronájem: -nemovitostí.

Služby: - soudní znalec, odhadce: -znalecké posudky, odhady ceny nemovitosti pro finanční úřad a notáře. Projekce, projekty: -pozemní stavby -rodinné domy, chaty, garáže. - projekty a výpočty pro akci Zelená úsporám - zajištění vyjádření orgánů k projektům staveb.

Autobazar,bazar. Zprostředkování,prodej i splátkový, leasing,výkup: -ojetá osobní i nákladní vozidla, automobily. Služby: -odhlášení a přihlášení vozidel -prodej přes internet.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence, zpracování mzdové agendy

Vedení - účetnictví - daňová evidence - mzdové agendy včetně zpracování výkazů pro OSSZ a zdravotní pojišťovny

Daňové poradenství. Zpracování a kompletní vedení účetnictví.

ceny a odhady lesních porostů a pozemků, škody na lesních porostech

Služby: -vedení,kontrola,zpracování: -podvojného účetnictví -daňové evidence -mezd,mzdy,veškerá daňová přiznání -účetní poradenství -řešení daňových problémů -optimalizace daní -příprava podkladů pro finanční instituce.

Naše firma Daně v pohodě Vám usnadní Vaše podnikání. Pomáháme při zakládání obchodní společnosti, v účetnictví, v daňovém poradenství či s ukončením podnikatelské činnosti likvidací nebo konkursem. Naší hlavní činností je vedení účetnictví, daňové evidence, mzdová agenda a zpracování daňového přiznání. Služby: - vedení účetnictví, daňové ...

Finanční poradce v oblasti pojišťovnictví Nabízím poradenství pro tyto produkty: Životní a úrazové pojištění Jednorázově placené pojištění Soukromé zdravotní pojištění Investice - podílové fondy Důchodové spoření Komplexní finanční plánování Hypoteční poradenství a servis Životní pojištění pro firmy Pojištění majetku Pojištění ...

Zpracování účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, účetní a daňové poradenství.

Služby: -daňová evidence -podvojné účetnictví Mzdy: - Zastupování při kontrolách na úřadech - Odklady daňových přiznání - Zpracování statistických výkazů - Zpracování podkladů a výkazů pro bankovní ústavy - Zveřejňování účetních závěrek - Poradenství.

Služby: - právní poradenství - advokát - insolvenční právo - občanské právo - obchodní právo.

Výkon advokacie. Poskytování právních služeb v oblasti práva občanského, rodinného, pracovního, správního, včetně vyhotovování smluv týkajících se převodů nemovitostí.

Směnárna FINKOS s.r.o., Uherské Hradiště, směnárenská činnost, cestovní agentura

Advokátní kancelář: - generální praxe.

Soudní znalec v oboru kůže a kožešiny se specializací kvalita a jakost obuvi a souvisejících materiálů.

- daňové poradenství - účetnictví a daně obcí a jejich příspěvkových organizací - účetnictví pro podnikatele, daňová evidence - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - stavební dozor - zpracování stavebních rozpočtů