JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Finanční poradenství: -pro firmy i soukromé osoby -pojištění - osob, firem, podniků, objektů.

Daňový poradce. Služby: - daňové poradenství - účetnictví a daně pro obce a jejich příspěvkové organizaci -účetnictví pro podnikatele, daňová evidence.

Externí zpracování daňové evidence, vedení účetnictví, mzdy, personalistika, daňová přiznání. Zastoupení na úřadech pro drobné podnikatele (OSVČ) a menší firmy.

Zástupce Českomoravské stavební spořitelny. Poradenství: - stavební spoření - úvěry - pojištění majetku (nemovitost, domácnost) - penzijní produkty - hypotéky u HB - úrazové a investiční pojištění

Oceňování a odhady nemovitostí

Advokátní kancelář: - trestní právo - obchodní právo - insolvenční právo - občanské právo - pracovní právo - autorské právo - zdravotní právo - arbitrážní právo.

Činnost: - poskytování stavebního spoření a úvěrů

Advokacie Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu

Služby: -kompletní právní pro insolvenční řízení -operace s pohledávkami (výkup, prodej pohledávek) -dražební činnost - dobrovolné a veřejné dražby -realitní - prodej, pronájem nemovitostí.

Advokátní kancelář: -cenné papíry -licenční smlouvy a franchising -nekalá soutěž -občanské právo -obchodní právo. Služby. -právnické, právník, advokátka.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců. Daňový poradce.

Realitní kancelář. Oceňování nemovitostí a znalecké posudky.

Znalecká kancelář - ocenění movitého majetku a podniků

Firma Wanmos s.r.o. se zaměřuje na vedení účetnictví a poskytuje: - zpracování přiznání k dani z příjmů bez nutnosti osobní návštěvy - mzdovou agendu - platby veškerých závazků - evidenci a upomínání pohledávek - daně a všeobecné administrativní úkoly S námi neplatíte sociální, zdravotní a jiné poplatky za účetní. Platíte jen za službu, ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Ekonomická činnost

Soudní znalec Ing. Slavomír Černý provádí tržní ocenění všech druhů a velikostí nemovitostí pro klienty z okresu Kroměříž, Vyškov, Zlín a Přerov. Mimo odhadů vypracovávám také znalecké posudky. Soudní znalec, odhady, znalecké posudky, oceňování: - všechny druhy nemovitostí - pozemky - rodinné a bytové domy i samostatně byty a společné ...

UniCredit Leasing CZ, a. s., je univerzální společností nebankovního financování se silným finančním zázemím renomované evropské bankovní skupiny UniCredit.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Směnárna, směnárenská činnost. Další pobočky: OD ČEPKOV - Tyršovo nábřeží 5496, Tel.: 577018151 - Po-Ne 8.00-20.00 OD PRIOR - T.G. Masaryka 6, Tel.:577200257 - Po-Pá 8.00-12.00 12.30-18.00; So 8.00-12.00

Poskytuje - rodinné finanční poradenství