Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - vedení mzdové agendy.

Služby - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mzdové a personální agendy - zpracování veškerých daňových přiznání.

Služby - vedení účetnictví a daňové evidence.

Dovoz, prodej, servis: - motocykly

Účetní kancelář paní Moniky Rajské poskytuje komplexní služby ve vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence. Provádím zpracování účetních dokladů, daňových přiznání, vyhotovení průběžných účetních závěrek, účetní a ekonomické poradenství a také zastupuji své klienty na úřadech. Sídlo kanceláře naleznete na adrese Mírová 825/34, ...

Služby - vedení účetnictví - zpracování mezd.

Potisk polyamidovych a fibrousovych strev

Služby: - účetnictví - daňová evidence - poradenství

Služby: - účetnictví - daňová evidence - daňové a finanční poradenství

Služby: - vedení účetnictví - ekonomické, finanční a daňové poradenství - účetní audit - právní a personální poradenství, poradenství v oblasti BOZP - překlady, tlumočení....atd.

Služby - vedení účetnictví - daňové přiznání - zakládání společností.

Služby - vedení účetnictví - daňové poradenství - daňová evidence - personalistika - zpracování mezd.

Rekvalifikační kurzy v oblasti účetnictví, mezd a daňové evidence, všechny vzdělávací programy akreditovány MŠMT. Odborné kurzy a semináře, účetní služby a poradenství.

Daně: - zpracování - poradenství. Účetnictví: - vedení - rekonstrukce - poradenstvízpracování administrativy pro úřady. Mzdy a personalistika - kompletní zpracování: - evidence majetku, kniha jízd, skladové hospodářství - vypracování podnikatelského záměru - vypracování podkladů pro úvěr - kompletní zpracování mzdové ...

Služby: - daňové poradenství

-Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: -vedení účetnictví. -zpracování daňové evidence. -zpracování mezd.