Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Daňový poradce. Člen komory daňových poradců. Služby: - účetní - vypracování daňových přiznání. Poradenství: - daňové - účetní - ekonomické.

Účetní kancelář: - účetnictví pro malé a střední firmy - zpracování daňového přiznání, mzdové agendy - skladová evidence.

Zpracování: - účetnictví - daňové evidence - mzdy, personalistika - daňová přiznání PO, FO, DPH, silniční daň. Ekonomické poradenství.Znalecké odhady majetku podniku.

Vedení účetnictví, daňové evidence, vystavování faktur, vedení personální a mzdové agendy, zpracování daňových přiznání, sklady, inventury, roční účetní závěrky včetně příloh, poradenství, zastupování na úřadech

Daňový poradce: - vedení účetnictví - zpracování daňových přiznání.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd (mzdy) - daňové přiznání, zpracování daně.

CSA, spol. s r.o. Ostrava. Auditorské ověřování: -roční účetní uzávěrky -účetní software -podnikatelské a neziskové subjekty. Sestavování daňových přiznání: -k dani z příjmu právnických a fyzických osob včetně odkladu termínu -k DPH -k ostatním daním. Kontroly: -daňová přiznání, plnění daňových povinností -účetnictví ...

Služby, poradenství: - vedení účetnictví (podvojné, jednoduché) - zpracování mezd, mzdy.

Poradenství: - daňové, ekonomické. Služby: - vedení účetnictví. Daňový poradce.

Služby: - účetní poradenství.

Vedení účetnictví: - daňová evidence - zpracování přiznání k DPH - evidence závazků a pohledávek.

Daňový poradce. Poradenství: - daňové - ekonomické. Služby: - zpracování daňového přiznání - vedení účetnictví.

Účetnictví. Daňová evidence.

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Zpracování mezd.

Účetnictví. Poradenství: - finančně-ekonomické - daňové - odvody, poplatky a další. Konzultace. Pronájem-kanceláře, nemovitosti.

Vedení účetnictví. Daňová evidence, daňové přiznání. Zastupování na úřadech.

Nákup, prodej užitkových vozidel: - dodávky - autobusy - přestavba - servis.