Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Daňové, účetní a ekonomické poradenství. Vedení účetnictví. Zpracování daňových přiznání. Vedení mzdové a personální agendy. Zpracování podnikatelských záměrů.

Poradenství: - daňové, ekonomické - účetní, mzdová agenda. Služby: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - mzdová agenda.

Projekční kancelář specializovaná na: -statika a dynamika ocelových konstrukcí -stavrbní projekce na poddolovaném území,jejich rekonstrukce a modernizace -diagnostika ocelových konstrukcí -znalecké posudky. HD PROGRES Účetnictví a daně: -poskytování služeb v oblasti účetnictví a daní včetně komplexního ekonomického a finančního ...

Daňové poradenství. Centrála: - Kratochvílova 562/1, 70200 Ostrava, tel.:596 114 716.

Konzultace a poradenství v oblastech: -systém řízení jakosti dle ISO 9001(QMS) -bezpečnost informačních systémů -systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -integrované systémy řízení (IMS).

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Zpracování daňového přiznání.

Účetnictví, ekonomika, daně, návrhy a tvorba www prezentací, správa a údržba počítačových sítí, reklamní a užitkové polepy.

Vedení účetní agendy pro malé a střední podnikatelské subjekty, právnické a fyzické osoby.

Poradenství: - daňové - ekonomické - účetní.

Personální a mzdová agenda: - vedení mzdového účetnictví - účetní poradenství.

Účetní služby: - vedení účetnictví a daňové evidence. Účetní poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování - mzdy, daně, personalistika - ekonomické poradenství - auditorské služby.

Účetnictví. Zpracování: - mzdy - daňové přiznání.

Poradenství: - daňové - ekonomické. Služby: - vedení jednoduchého, podvojného účetnictví - zpracování daňového přiznání.

Daňový poradce. Poradenství: - ekonomické - daňové. Služby: - vedení účetnictví.

Služby, poradenská činnost: - účetnictví jednoduché, podvojné - daňové poradenství. Daňový poradce.

Realitní kancelář: - prodej nemovitost - kupní, darovací smlouvy - oceňování nemovitostí, věcných břemen - účetnictví - partner ČMSS - stavební spoření - partner ČS - stavební spoření+hypotéky - partner RFS - penzijní připojištění - odhady pro banky (ČS, ČMSS, RFS, KB, ČSOB, Hypoteční).

Daňový poradce. Poradenství: - daňové - ekonomické.

Daňový poradce. Služby: - účetnictví - ekonomika. Zpracování: - daňová evidence - mzdy, personalistika. Rekonstrukce účetnictví.

Vedení účetnictví, mzdové náklady, daňové poradenství.

Účetní firma: - vedení účetnictví - ekonomické poradenství - sklad (evidence majetku) - personální a mzdová agenda - zpracování účetní závěrky a daňových přiznání, daně.

Vedení účetnictví. Daňový poradce.