Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Služby: -zpracování daňové evidence. -daňová přiznání. -mzdová agenda.

Zpracování účetní a mzdové agendy pro FO i PO. Vedení podvojného i jednoduchého účetnictví. Práce s DPH a daní silniční, spotřební a z nemovitosti. Urovnání skladového hospodářství a evidence majetku.

Služby: -vedení účetnictví. Školení, kurzy: -účetnictví.

Poskytuje - daňové poradenství Vedení - účetnictví - daňové evidence - účetní poradenství

Vedení: - účetnictví - daňová evidence - účetní poradenství

Daňové služby Účetnictví - vedení - daňová evidence - mzdová agenda - online

Služby: - účetnictví - finanční a daňové poradenství

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Ekonomické služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence.

Daňový poradce. Poradenství: - ekonomické. Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd, mzdové účetnictví.

Daňové poradenství. Účetnické služby. Marketing.

Vývoj, aplikace: - ekonomický software (SW) - informační systémy pro řízení firem a organizací (firemní informační systémy). Účetní firma: - vedení, zpracování učetnictví.

Služby, poradenství: - zpracování účetnictví - účetní, ekonomické poradenství - vedení mzdové a personální agendy - zpracování daňových přiznání ke všem daním.

Ekonomický, daňový poradce. Služby: - účetnictví.

Českomoravská stavební spořitelna, Zástupce ČMSS. Služby: -zprostředkování stavebního spoření (ČMSS) -úvěry, půjčky, hypotéky. Služby: -zpracování účetnictví a daňové evidence -ekonomické poradenství -daňové a účetní konzultace -poradenství v oblasti nemovitostí-nákup-prodej -lektorská činnost

Vedení účetnictví. Zpracování administrativy. Svoz pošty.

Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, personalistika firmy, zpracování všech typů daňových přiznání, účetní poradenství, zastupování klientů na úřadech.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence, zpracování mezd

Daňové poradenství - zpracování DPFO, DPH, přehledů na zdravotní a sociální pojišťovny - zpracování DPFO rezidentům i nerezidentům ČR, při prodeji nemovistostí Účetní poradenství - vedení daňové evidence, vedení účetnictví, evidence příjmů, - mzdové agendy i zpětně - personalistika

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence