Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Autodoprava, zasílatelství. Účetnictví. Cyklosport, servis.

IT služby Vytváření a udržování systému jakosti ISO 15189, NASKL, SAK BOZP: - poradenská činnost Účetnictví: - daňová evidence - personalistika a mzdy - vyúčtování pro zdravotní pojišťovny Personalistika.

Stavební inženýring. Finanční poradenství. Projektová stavební činnost. Revitalizace domů. Zdroje tepla pro bytové domy. Plynové kotelny. Solární ohřev vody. Tepelná čerpadla.

Zpracování: - daňová přiznání. Vedení: - účetnictví - mzdy - personální agenda.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Vedení účetnictví. Zpracování: - mzdy - daňové přiznání. E-shop: - kancelářské zboží.

Poradenství: -ekonomické -účetní. Vedení účetnictví: -jednoduché -podvojné -daně, mzdy.

Daňové, účetní a ekonomické poradenství.

Poradenství: -daňové, daňový poradce. Vedení účetnictví. Konzultace a řešení konkrétních dotazů v daňové problematice. Zastupování klienta před správcem daně. Zpracování daňových přiznání.

Účetní služby. Vedení účetnictví, mzdové agendy, přiznání k daních všech typů. Poradenství: - ekonomické - organizační. Fotoslužby, fotografické a video služby. Natáčení svateb a rodinných oslav. Sídlo firmy: - Bezručova 194/34, Český Těšín.

Účetní a daňová kancelář: - zpracování účetnictví - zpracování mezd - daňové poradenství.

Komplexní ekonomické služby: - účetnictví. Sídlo v Olomouci.

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Zpracování mezd, daňového přiznání.

Služby: -vedení účetnictví -společné zdanění manželů. Vzdělávání, školení, kurzy, výuka: -kurzy učetnictví -daňové poradenství -kurzy a semináře s akreditací MŠMT ČR pro odbornou veřejnost z oblasti účetnictví, daňových zákonů, pracovně právních vztahů, zdravotního, sociálního a nemocenského pojištění -můžete získat aktuální informace ...

Služby: - auditorské, audity - ekonomické - účetnictví - mzdy - daňové poradenství.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

zpracování daňových přiznání vedení daňové evidence (jednoduché účetnictví) - účetnictví (podvojné účetnictví) - personální a mzdové agendy - účetnictví neziskovek, sdružení, církví a družstev rekonstrukci účetnictví / daňové evidence poradenství, konzultace, zastupování na úřadech výpočet povinnosti registrace a plateb DPH

Daňový poradce. Komplexní služby - daňové poradenství, účetní poradenství, daňové přiznání, odklad daňového přiznání, zastupování před správcem daně. Školení, kurzy účetnictví a daní.

Vedení: - účetnictví - daňová evidence.