Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Zpracování účetnictví: - jednoduché, podvojné. Daňové poradenství. Komplexní vedení a zpracování mzdové agendy (mzdy).

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd (mzdy) - ekonomické a daňové poradenství.

Služby: - ekonomické a účetní poradenství - daňová evidence - vedení účetnictví (podvojné) - vzdělávání

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Účetní, ekonomické a daňové poradenství. Vedení účetnictví. Auditorské služby.

Auditorská činnost. Služby: - daňové, daně - ekonomické - účetní, účetnictví. Sídlo firmy: - K Olšině 975, Orlová - Lutyně.

Poskytuje - daňové poradenství Poskytuje - finančně - ekonomické poradenství

Administrativní a poradenské služby v oblasti obchodování.

Poradenství-oblast bezpečnosti: -k Zákonu č.148/1998 Sb o ochraně utajovaných skutečností, zpracování dokumentů: -bezpečnostní analýzy, politika, projekty -dokumentace objektové bezpečnosti dle § 14 vyhlášky NBÚ č.258/1998 Sb. -provozní dokumentace bezpečnosti informačních systémů dle vyhlášky NBÚ č.56/1999 Sb. ...

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - zpracování výkazu Intrastat. Nákladní autodoprava.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - daňové poradenství.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - vedení mzdové agendy - daňové poradenství - zastupování při jednání s úřady.

Služby: - vedení a zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - poskytování daňového a účetního poradenství.

Konzultace a školení v oblastech - povinnosti firem podle environmentální legislativy - EMS podle normy ISO 14001 a jeho integrace do systémů řízení - interní audity podle normy ISO 19011 a udržování způsobilost interních auditorů EMS.

* Vedení účetnictví a účetní poradenství. * Ve spolupráci s partnery daňové poradenství, účetní audit, právní služby pro podnikatele a podniky.

Daňová přiznání - služby daňového poradce Vedení - daňová evidence - účetnictví - mzdové agendy

Rozvíjíme podnikavost a leadership skrze data z účetnictví. Vedeme účetnictví a z něj dáváme jasná doporučení pro rozvoj podnikání, kde ušetřit a jak vydělat.

Správa, údržba. - domů, bytů a nemovitostí - domy, byty, nemovitosti. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - ekonomické poradenství.

Daně - Finance - Marketing. Komplexní služby pro podnikatele a firmy. -Analytická činnost -Plánovací činnost -Manažerská činnost -Vedení účetnictví -Daňová optimalizace. Poradenství - daně, ekonomika, marketing, management. Zpracujeme finanční, marketingovou a daňovou analýzu, marketingovou strategii, finanční plán. Provádíme – krizové ...

Zpracování - daňová přiznání Výuka - účetnictví Vedení - účetnictví - mzdy

Daňový poradce. Služby: - ekonomické, daňové poradenství - vedení, kontrola účetnictví - zpracování daňového přiznání.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení mzdové agendy, mzdy - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidnce, zpracování daňového přiznání, daně - zpracování mzdové agendy, mzdy.