Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Ondřej Matula provozuje muzeum a půjčovnu malířských dekorativních válečků na malování.

Město Tanvald se nachází v okrese Jablonec nad Nisou v Libereckém kraji a náleží k němu také dvě místní části Šumburk nad Desnou a Žďár. První zmínka o dřevařské osadě na levém břehu Kamenice pochází z druhé poloviny 16. století, kdy pravděpodobně byla součástí Smržovky; samostatnou vsí se stal začátkem 17. století. První písemná zmínka o obci ...

Galerie užitného umění a lidového řemesla. Prodej: -dekorační, umělecké a užitkové sklo a keramika -skleněné vánoční ozdoby -výrobky lidových výrobců -obrazy a grafiky -regionální vlastivědné publikace. Výroba - Jasenná 99, tel.:775554547: -pískování skla.

Festival pro cestovatele Cestovatelská setkání

ZNÁMÁ FIRMA s.r.o. provozuje služby - realitní činnost - agenturní činnost v oblasti kultury a umění - výroba, rozmnožování a nahrávání zvukových a zvukově-obrazových záznamů - reklamní činnost a marketing - pořádání kulturních produkcí, zábavy.

Společnost Tiskárna KATOS s.r.o. nabízí komplexní servis v oblasti tisku od grafické přípravy, až po finální knihařské zpracování. Provádíme digitální, offsetový i rotační tisk. Mezi naše další činnosti patří natáčení a zpracování videa. Najdete nás v Přerově na ulici Letecká. Tiskárna, služby: - DTP/CTP studio, grafické návrhy, zpracování ...

Galerie se nachází ve vestibulu 2. podlaží Švejdova pavilonu. Masarykův onkologický ústav - Brno: Diagnostika a léčba rakoviny, nádorů, a dalších novotvarů a maligních či benigních útvarů a typů, zhoubných i nezhoubných typů rakovin, a metastazujících rakovin. Odborné vyšetření, preventivní prohlídky, poradna. Masarykův onkologický ústav - ...

Mgr. Hana Pinknerová provozuje knihkupectví a galerii, prodává knihy, šperky a zajišťuje rámování obrazů.

Posláním společnosti EKOBIOENERGO je publikační, poradenská, přednášková a expertizní činnost. Využíváme ekologicky příznivé a obnovitelná zařízení a zdrojů v energetické oblasti. Naše zábavné centrum poskytuje zajímavé expozice a přednášky jak pro rodiny s dětmi, tak i žáky a studenty. Pro ty máme připraveny programy z různých oblastí ekologie a ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží -Přípravné a ...

-Agenturní činnost v oblasti kultury a umění

Společnost GIVERSDON s.r.o. se zabývá vydáváním specializovaného odborného časopisu A-Z ELEKTRO. Odborný časopis, který se zaměřuje na se zaměřuje na elektrotechniku, energetiku a elektroniku. Časopis A-Z ELEKTRO vychází každé dva měsíce a přináší odborné články z oblastí automatizace, elektroinstalace, energetiky, kabelů, softwaru, osvětlení, ...

Služby: - reklamní činnost - poskytování informací o společenských akcích

Kulturní centrum. Uspořádejte Vaši akci v AKORDu: - semináře, školení - prezentace - oslava výročí firmy - pracovní schůzky - firemní večírky - zasedání - plesy, oslavy, svatby - organizace eventů Vaše starosti převezmeme za Vás. Užijte si maximální komfort.

Muzeum Boskovicka - všeobecně vlastivědná expozice Boskovicko, boskovické židovské památky (synagogu a židovský obecní dům), expozice historických zemědělských strojů.

STUDIO-P GREIS Celostní medicína s využitím klasické medicíny a psychosomatické artterapie - využití znalostí astrologie, numerologie, chiromantie a karet (taroty). Partnerské vztahy. Pohybová kultura-taneční škola. Poradna pro ženy-příprava k porodu. Pomoc v krizi-toxikomanie, životní rezignace.

Gotické a renesanční tance obohacené průvodním slovem nebo krátkým scénickým pásmem.

Epicture s.r.o. se zaměřuje na servis v oblasti reklamy, animace a filmové produkce.

Komplexní organizace firemních, kulturních a sportovních akcí. Aktivity: zábavné mobilní Casino, fotokoutek, závodní simulátory, unikátní dřevěná herní zóna a mnoho dalšího.

Produkce, event, firemní akce, soukromé akce, svatby, pronájem zvukové aparatury, managmant kapel, tvorba reklamních spotů, jingle a znělek, pořádání koncertů, nahrávací studio, online streem hudební pořad na internetu, výroba reklamních triček a mikin, prodej hudebních nástrojů, zvukové a světelné techniky.