Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Southeast Productions s.r.o. je produkční a postprodukční společnost zabývající se videoprodukcí, 3D animacemi, UAV a produktovými a reklamními fotografiemi.

Radio United kombinuje oblíbené a zavedené rozhlasové značky. Je to variantou pro privátní celoplošné stanice ve spojení silných rádiových značek za příznivé ceny. Za oslovení určených skupin základní ceny dosahují výhodných hodnot. Stanice disponují silným seskupením posluchačů pro online vysílání. Dle oficiálního pramenu Radia Projekt ...

Zábavní centrum v Třebíči: - summer beach turnaje

Mateřské a rodinné centrum KuřiMaTa, z.s. z Kuřimi spojujeme různé rodiny s malými dětmi prostřednictvím společenských akcí a programů pro rodiče na rodičovské či mateřské.

Činnost: - poradenské a konzultační služby v oblasti plánování, řízení a rozvoje kulturních destinací

Rodinné centrum PifPaf provozuje prostor a různé akce sloužící pro seznamování rodin s dětmi. Poskytuje nejrůznější vzdělávací a volnočasové aktivity, které vedou ke spolupráci rodičů napříč touto komunitou.

Internetový časopis pro fanoušky dračích lodí aktuální informace ze světa dračích lodí

Grafický designér a hudebník z Českých Budějovic. Nabízené služby: - servis grafického studia (tvorba tiskovin, logo a vizuální identita, ilustrace, propagační grafika, webdesign, produktový design, foto-video postprodukce) - tvorba www stránek - audio-vizuální produkce a postprodukce - pořadatelská činnost a moderování - oborové ...

Prodej - knihy - beletrie - duchovní a ekonomická literatura Prodej - kulturní časopisy.

Služby: - produkce televizních pořadů a reklamních spotů - prezentační videosnímky institucí a firem.

Činnost: - výroba audiovizuálních děl a realizace internetových přenosů.

Činnost: - realizace scénických výprav - dodávka scénické materiály.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. Současně je majitelem a provozovatelem areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. ...

Galerie umění - aukční síň: - příjem obrazů a starožitností do aukční síně - hodnocení děl

Umělecká a obchodní agentura: - slavnostní galavečery s programem - módní přehlídky - reprezentační plesy - koncerty vážné a populární hudby - zajištění firmám a sponzorům účast na společenských a prestižních akcích - zviditelnění firmy, značky či produktu - navazování uměleckých a společenských kontaktů.

Videostudio: - film-video - fotografie - grafika - texty - semináře a kurzy

Taneční skupina CROCK 14: - clogging - americký step.

Společnost REEV s.r.o. se sídlem v Brně se zaměřuje na event marketing a promotion akce. Zajišťujeme spolehlivou produkci a originální grafickou tvorbu pro širokou škálu klientů.

Divadelní produkce: - divadelní představení.