Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Hvězdárna. Přednášky astronomické, cestopisné. Pozorování oblohy dalekohledem pro veřejnost.

Dům kultury. Pořadatel, organizátor: - kulturní, společenské akce (realizace koncertů, divadelních představení, zábavných pořadů, programů pro děti) - vzdělávací akce (kurzy, školení). Pronájem vlastních prostor.

DOMINO cz, o.s. je nestátní nezisková organizace, která působí v rámci celého Zlínského kraje. Veškerá činnost našeho občanského sdružení je vyvíjena s cílem poskytovat dětem, mládeži a rodinám s dětmi ucelenou nabídku aktivit k účelnému využití jejich volného času. Pro lepší přehlednost, systematičnost a transparentnost se naše organizace ...

Komunitní centrum pro rodinu. Mateřské centrum. Služby: -aktivity pro děti: -cvičení pro dospělé s dětmi, pro děti -herna pro děti -sportovní klub pro děti -taneční a pohybová výuka pro rodiče s dětmi -aktivity pro dospělé, maminky: -taneční skupina DANCE GROUP -počítačový kroužek -Internetová kavárna

Prodej, e-shop: - zážitkové dárky, zážitkové poukazy, zážitkové certifikáty.

Korektury českých textů pravopisné, stylistické, typografické - úpravy struktury, formátu a obsahu textu Copywriting

Servis IT, Ozvučení akcí, moderování

Trafika, Tabák, PNS. Maloobchod, prodej: -noviny, časopisy -tabákové výrobky -cigarety, doutníky.

Skupina historického šermu Biskupští manové: -vystoupení na bitvách, městských slavnostech, firemních akcích atd. s ukázkami historických palných i chladných zbraní, střelbou a šermem.

Ozvučení kulturních akcí vlastní aparaturou: - nafocení zkoušejících a nahrávajících, vytvoření digitální kroniky na cd - ožnost natáčení a zpracování videoklipů - hudební vydavatelství - čištění vinylových gramodesek a jejich přepis na cd a audiokazety - nahrávací studio - zvukový záznam kapel, které mají zájem o vlastní nahrávky ...

Video studio, videoreportáže: - svatební obřady - přepis videokazet.

Video produkce: - firemní videa - svatební videa.

Vydavatelství inzertních novin: -Infoservis (3x týdně u prodejců tisku) -Infocity (barevný měsíčník, distribuce zdarma do schránek).

Vydavatel: -Týdeník, regionální noviny, tisk "Dobrý den s kurýrem".

Prezentace a vystoupení plesových formací standardních a latinskoamerických tanců na plesech a firemních akcích.

Středisko volného času. Kluby a kurzy, kroužky pro děti. Zábavné a vzdělávací programy. Letní tábory. Zimní lyžařská škola. Pomoc při přípravě do školy. Akce pro veřejnost osvětové kampaně.

Provoz: - loterijní průmysl. Pronájem, servis: - hrací přístroje - videoloterijní terminály.

Pobočka Zlín. Pořádání: -sportovní, kulturní akce. -umělecká vystoupení. -kompletní reklamní služby.

Kulturní zařízení města: - pořádání kulturních programů - agentura kulturních souborů - provoz kina - antikvariát - obrazová galerie - pronájem prostor. Zámecký penzion: - ubytování na zámku Žerotín - 480 Kč/osoba/noc.