Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Služby: -event marketing - společenské akce na klíč, svatební servis -umělečká činnost - produkce, hudební a zábavné programy -hudební nástroje a aparatura - eshop, prodejna

Služby - přípravné kurzy k přijímacím zkouškám - celoroční kurzy malby a kresby, dějiny umění - pořádání festivalu architektury a designu.

Skupina historického a scénického tance z Napajedel. Vystoupení: - tance s dobovou hudbou či rekvizitami - aristokratické tance, dvorské tance - lidové tance prostého lidu.

Taneční škola: -pohybová příprava -country tance -folklór -step -mažoretky -moderní tance -pro děti od 3 let. Škola dětských manekýnek. Dětský klub cestovatelů: -dětské tábory (tábory pro děti). Kurzy akreditované MŠMT: -lektor rytmické, pohybové a taneční výchovy dětí a mládeže.

Reklamní zpravodaj Obelix: - první internetové noviny na Valašsku - inzerce.

Kulturní organizace - Krajská galerie výtvarného umění ve Zlíně - Muzeum jihovýchodní Moravy ve Zlíně - Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně - stálé expozice a krátkodobé výstavy - pronájem komerčních, nebytových prostor - kongresová turistika, konference - 3 přednáškové sály, kavárna - kapacita až 200 míst

Výroba: - firemní propagační videoprofily - video manuály - cizojazyčné verze videoprogramů - české verze zahraničních videoprogramů - profesionální videozáznam jakýchkoliv firemních i soukromých společenských, kulturních či sportovních akcí.

Výroba a zpracování video záznamů: - záznam významných událostí, svatby, křtiny, rodinné události, oslavy, sportovní akce - kompletní zpracování domácího videa, střih, efekty, titulky, dabing - prezentace pro výstavy a akce - tvorba reklamních spotů na nosičích DVD Výroba: - www stránky.

-Velkoobchod a maloobchod -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb

Nezávislá divadelní scéna SemTamFór vznikla v roce 2012. V současné době funguje na bázi nezávislého divadla. Od roku 2016 pravidelně hraje na několika pražských scénách Mezi její stálé zájezdové scény patří města Zlín, Brno a Hradec Králové. Naše představení však můžete vidět po celé republice. Dramaturgii divadla tvoří zejména ...

Profesionální kouzelník a iluzionista. Jiří Hadaš je přední český kouzelník, který se věnuje kouzlení pro děti i dospělé a moderuje různé kulturní akce.

Výroba: -profesionální záznam a střih pro podniky a jinou klientelu /filmy, hudební akce, večery atd. (výstup na TV i DVD, HD, 3D dvd, blueray) -filmy a videozáznamy -reklamní spoty. Služby: -střih, zpracování, finální produkt.

Tabák, noviny, časopisy. Distribuce: -výpočetní technika: -počítače -spotřební materiál. Služby: -servis výpočetní techniky.

Kroužek divadelních ochotníků ve Hvozdné. Divadlo.

Taneční soubor. Mažoretky. Služby: -možnost vystoupení na kulturních a sportovních akcích: -defilé souboru s kapelou -pódiová vystoupení - vystoupení skupin a sóla, dua.

Taneční klub. Taneční lekce latinskoamerických tanců salsa, bachata, merengue, kizomba, zouk, west coast swing, ....

Hlavní budova: stálá expozice - Slovácko Galerie: stálá expozice - Umění jihovýchodní Moravy Památník Velké Moravy Památky lidového stavitelství Topolná Muzeum lidových pálenic Vlčnov Archeologické lokality

Digitalizace - fomácí filmové nahrávky: - VHS, super VHS, VHS-C - HI8, 8 DIGITAL - DVD, MINI DV - film 8mm, 16mm - vše na externím paměťovém zařízení.

Kompletní servis v oblasti kreativní produkce, společenských a firemních akcí, plesů a akcí pro děti. Pořádáme: - plesy, společenské a firemní akce - produkce módních přehlídek, zábavných a hudebních pořadů - módní přehlídky a koncerty - produkce módních přehlídek, zábavných a hudebních pořadů - konference, kongres, svatby, soukromou ...

Muzeum keramiky. Výroba, prodej: -tupeská keramika, -užitková majoliková keramika, -dekorativní majoliková keramika, -zahradní keramika. Kurzy: -keramické.

GRAFIK na PC, 2D, 3D kreslení a modelování ve vektorové grafice, a následná animace např. pro video reklamy, katalogy, plakáty. UMĚLECKÉ SLUŽBY - malíř, výtvarník - MALBA NA STĚNU VIDEO - Fotografické práce, - svatební fotograf - zhotovení fotoalba - grafika - fotografie MEDIÁLNÍ SLUŽBY,

Služby - natáčení kulturních, společenských a sportovních akcí, svateb - natáčení dokumentů, prezentačních pořadů firem, - digitalizace formátů VHS, SVHS, VHS-C, 8mm, 16mm, Mini DV - servis střihových počítačů a jejich sestavení - poradenství - základy práce na video střižně, práce s kamerou

Umělecká agentura. Zprostředkování a pořádání: -koncerty -produkce firemních a společenských akcí na klíč -zpracování komplexního projektu dle přání a představ zákazníka -výběr lokace, pronájem prostor -zajištění uměleckého a sportovního programu: -moderátoři -hudební skupiny -domácí i zahraniční interpreti ...