Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Stálá expozice Princip Baťa nabízí tři témata - historii firmy Baťa včetně obuvnického muzea, filmový kabinet s profily slavných tvůrců zlínského filmového studia a expozici moderního cestovatelství věnovanou především inženýrům Hanzelkovi a Zikmundovi. V průběhu roku jsou nabízeny různé krátkodobé výstavy, doprovodné programy nebo programy ...

Základní umělecká škola, ZUŠ. Studijní obory: -výtvarný -hudební.

Filmová, produkční a realitní společnost. Služby: - Kompletní realitní služby - Natáčení a zpracování filmových záznamů - Modeling - Reklamní a zprostředkovatelská činnost

Komplexní výroba videopořadů, firemní video, veletržní videoprezentace, svatební video, tvorba responsivních www stránek, fotobanka staré pohlednice.

Tiskárna: - noviny - katalogy - skládačky - kalendáře - výsekové složky - dopisní papíry - krabičky - příbalové letáky - etikety Možnost zušlechtění tiskových produktů: - lamino lesk/mat - parciální (celoplošný) UV lak - vazba V1, V2, V4, V8 - číslování, zlacení, ražba, výsek, vrtání Fotoateliér: - pro naše zákazníky ...

Základní umělecká škola. Obory ZUŠ: - hudební - taneční - výtvarný - literárně dramatický.

Smajlíkov. 5D cinema - skutečný zážitek Vám přináší 5D kino: - po-pá 15-19, so-ne 10-19. Dětská herna s občerstvením na ploše 440m2: - fontána chrlící míčky - 2x vzduchová děla - uzavřená skluzavka - tobogán - chacha box s obří trojskluzavkou - obří bazén s míčky - houpadla - hrací domky - kreslící stolek - autoskluzavka ...

Činnost: - bublinová show, bubbleshow - bublinář - klaun.

Zajištění akci na klíč: - catering - dětské dny - hudební programy - plesy - firemní akce - teambuilding - večírky - workshopy.

Muzeum: -expozice regionálního lidového umění: -modrotiskové formy, hrnčířské výrobky a fajánse, zařízení interiéru, lidové kroje, obrazy na skle, polychromované plastiky a zvykoslovné předměty -lidová architektura a kroje -expozice lázeňství: -historie a vývoj lázní i města.

Výroba a distribuce: -škrabky, nože -zabezpečovací technika -GPS obojky pro výzkumné ústavy. Maloobchod: -papírenské, dárkové zboží -kancelářské, školní potřeby -mapy -časopisy -tabákové výrobky.

Dům kultury: -kulturní činnosti -udržování kulturních tradic -pořadatel, organizátor a koordinátor kulturních akcí, divadelních představení, koncertů, výstav a odborných kurzů v oblasti kultury. -pronájem prostor

Pořádání koncertů: -symfonické -populární, duchovní hudby -pro školy Výuka, škola: -letní dirigentské kurzy -konkurzy -nahrávání CD.

Provozování webových stránek o bydlení a stavitelství. Stavební poradna. Vydavatelství: -stavební a investorské noviny -tvorba reklamních video prezentací.

Služby: - pořizování videozáznamů - svatební video - reportážní video - foto služby.

Hudba Baranek - DJ na svatby, oslavy, diskotéty, party a večírky - hudební produkce společenských událostí.

Videostudio - natáčení svatebního videa - přepis videa, filmu a audio kazet.

Galerie, aukční síň, nakladatelství, výkup umění za hotové.

Galerie umění, aukční síň, nakladatelství, výkup umění za hotové.

VIDEO, natáčení oslavných příležitostí, foto, rodinné video, střih materiálu, Výroba audiovizuálních děl, reklamy, dokumentů a reportáží.

Skupina historického šermu Pořádá - rytířské turnaje - historické tance dvorské i selské - orientální tanečnice - střelba z historických palných zbraní - slavnostní garda - dobová vojenská ležení - historické průvody s bubny a prapory.

Taneční studio Dance Studio Starlight: - taneční škola zaměřená na výuku společenského tance pro širokou veřejnost - sportovní taneční klub zaměřený na výuku standardních a latinskoamerických tanců.

Malování na obličej - facepainting. Bodypainting.