Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Výuka břišních orientálních tanců pro začátečníky i pokročilé a také originální taneční vystoupení. Práce s těhotnými ženami - blahodárné účinky břišních tanců v těhotenství.

Letecké snímky s pomocí dronu. Natáčení leteckého videa z dronu.

Hudební kapela Infinity vznikla před cca 15-ti lety Koncerty.

Umělecká a kulturní agentura. Pořádání, zabezpečení, organizace: -kulturních akcí: -plesy -společenské večírky -módních přehlídek -varieté, kabarety, estrády, diskotéky -pořady pro děti -soutěže, soutěží MISS ČR v regionu střední Moravy. Zprostředkování, zajištění, vyhledání: -hostesky -kulturní programy: -kouzelníci ...

Sunteem records, profesionální nahrávací studio / produkce - záznam - mix - mastering Sunteem records je profesionální nahrávací, produkční a masteringové studio ve Zlíně. Značka Sunteem records patří do skupiny společnosti Firestarter s.r.o. Studio bylo založeno v roce 2003 a od té doby neustále expanduje s technologiemi, nejkvalitnějším ...

Specialista na kreativní digitální obsah.

Vydavatelství, tisk. Reklamního zpravodaje ANNA, inzertní noviny pro firmy a obyvatele Valašska, 14deník, Inzerce firem i obyvatel, náklad 30 000 výtisků. Distribuce zdarma do všech schránek ve Vsetíně, Valašském Meziříčí a v Rožnově pod Radhoštěm a do obcí k nim přilehlých. Pořádání akcí: Jarní ples s ANNOU, Den dětí s ANNOU

Služby: - organizace společenských, kulturních a sportovních akcí na klíč -teambulding a jiné krátkodobé akce - otvírání a zábavní činnosti pro cbchodní centra -reklamní činnosti, reklama -provádění veřejných dražeb -public relations.

Kulturní institut, budova Kolektivního domu: - prostor ke kulturním, vzdělávacím i společenským aktivitám.

Skupina Bonver Group. Provozování: - elektromechanické rulety - videoloterní terminály (VLT) - výherní hrací přístroje. Sídlo firmy: - Ostrava - Hrabůvka, Cholevova 1530/1.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí

Sdružení se zaměřením na ohňovou šou. Vystupujeme na soukromých i veřejných akcích.

Kompletní zpracování svatebního videa, reportáže z akcí, plesů, soukromých oslav Reklamní spoty.

Kominictví, kominické práce. Revize, vložkování: - komíny. Služby: - pořádání kouzelnických představení pro dětské karnevaly, oslavy a plesy.

Pořádání kulturních akcí, divadelních představení pro děti. Sdružení se zaměřuje na zachování kulturních a přírodních památek v lokalitě Kroměříž - Podzámecké zahrady, Květné zahrady.

Pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí. Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení.

Party servis. Pořádání soukromých akcí, firemních akcí.

Středisko volného času Domeček DDM; Dům dětí a mládeže Valašské Meziříčí. Dům dětí a mládeže DDM. Centrum pro zdravotně postiženou mládež. Dětské dopravní hřiště - tel.571622349. Muzeum strašidel: - strašidla z valašských pohádek a pověstí - Po-Pá 9-11 13-16 - cena děti 10Kč, dospělí 20Kč Nízkoprahové centrum.

Nejstarší a nejznámější taneční škola ve Zlíně. Kurzy tance: - kurzy tance a společenské výchovy pro studenty - taneční kurzy pro dospělé - salsa a latina pro ženy - dětské taneční a pohybové kurzy.

Audiovizuální, filmová a reklamní produkce: - kompletní produkční a postprodukční servis - natáčíme filmy, televizní spoty, online spoty, firemní prezentační filmy, rozhlasové spoty, komponujeme hudbu, fotografujeme, tvoříme tiskové vizuály a kreslíme.

Skupina historického a scénického šermu z období pozdní renesance. Pořádáme akce historického a scénického šermu z období pozdní renesance.

Skupina historického šermu zabývající se rekonstrukcí historických událostí a bitev z období gotiky a baroka. Pořádá: - šermířské představení - historické představení - středověké dny a městské slavnosti - sokolnické ukázky, kejklířské a taneční vystoupení, ohňové show - hradní strašení - dětské dny - program pro školy.