Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Pořádání, organizování: - dětské oslavy - narozeninové oslavy. Pronájem: - skákací hrady - mobilní dětský, kojící koutek. Služby: - hlídání dětí.

Vydávání regionálního deníku - Slovácké noviny.

Vydavatelství, nakladatelství: - noviny Naše Valašsko (týdeník regionu Valašska) - vychází každé pondělí v nákladu 26 tisíc - distribuce(PNS* Vsetín, PNS* a.s. Zlín, Moravia Print). Inzerce: - uzávěrka plošné inzerce ve čtvrtek do 10 hodin - uzávěrka řádkové inzerce ve středu do 16 hodin - uzávěrka příspěvků ve středu do ...

SAK SERVIS Servis, montáže, instalace: -kabelová televize UPC Česká republika -anténní a satelitní systémy -zabezpečovací technika. Maloobchod, prodej: -satelitní techniky, satelitů -televizní antény. Ozvučení: -objekty, sportovní haly, firmy, obce.

Kulturní agentura (TKA). Organizování: - kulturní akce, výstavy, divadla, besedy, koncerty, pořady pro školy. Nekuřácký bar a kavárna. Vydavatel: - čtrnáctideník Spektrum Rožnovska. Správce velkého sálu ve Společenském domě. Provozovatel: - kino Panorama.

Hvězdárna Valašské Meziříčí, p.o. patří mezi hvězdárny s bohatou činností. Máme připraveny programy jak pro individuální návštěvníky, tak i pro rodiny či organizované skupiny. Programy jsou přizpůsobeny věku návštěvníků: od mateřských školek až po seniory. Kromě programu si mohou návštěvníci prohlédnout ve vstupní hale umístěný model ...

Rámování: - fotografieprodej - dřevěné rámy - clip fix skleněné. Velkoobchod, maloobchod: - video přístroje. Zhotovení: - fotografie - kalendáře. Fotografován: - děti - glamour - rodinné - svatby, ...digitalizace - negativy zhotovení - maturitní tabla. Velkoobchod, maloobchod: - ...

Internetový magazín, zprostředkovatelské služby a obchod

Interiérové doplňky, šperky - bytové doplňky - dekorace na zeď - stolování. Prodejní galerie: - obrazy - umělecké předměty - grafické listy.

Kombinované zrcadlové a křišťálové bludiště. Dětské zrcadlové bludiště. Zábavná křivá zrcadla. Kaleidoskopy.

Relaxační a pohybové centrum: -zaměření na orientální tanec -výuka tance -nový druh pohybu, relaxace tancem -zdokonalení pohyblivosti těla -harmonizační uvolnění -odstranění některých zdravotních potíží -východní taneční kultura -orientální taneční hudba a kostýmy.

Eshop: -satelitní technika. -satelitní paraboly. -televizní antény. Montáž: -satelitů, satelity. Služby: -pořizování videozáznamů rodinných oslav. -přepis videokazet na DVD nosiče.

Kino vatra ve Vsetíně je v provozu od roku 1980. V roce 2009 proběhla rekonstrukce kinosálu včetně výměny sedadel, podhledů a instalace klimatizace. V roce 2010 byla projekční technologie kina digitalizována včetně možnosti projekcí ve 3D a přímých přenosů.

Umělecká a produkční agentura. Pořádání, zajištění: - divadelní představení, koncerty, kulturní a společenské akce. Zastupování umělců: The Backwards, Kristína, Abba revival, Queen revival.

Zábavní centrum pro děti. Dětská herna. Pořádání narozeninové oslavy. Bar a posezení pro rodiče.

Dětské zábavní centrum, dětská herna. Restaurace. Pohádková školička Slůně: - exkluzivní předškolní vzdělávání pro 12 dětí. Solná křišťálová jeskyně.

Kulturní a kongresové centrum Otrokovická BESEDA pořádá kulturní, společenské akce v regionu. Organizujeme jazykové či rukodělné kurzy, přednášky a semináře i tematické zájezdy a promítání filmů. Firmy i soukromé osoby mohou využít pronájem velkého společenského sálu pro vzdělávací, společenské, kulturní akce, kongresy, školení, firemní akce - ...

Dům dětí a mládeže Šikula: -středisko pro sport a volný čas. Nabídka kroužků: -Tanec: -aerobic, břišní tanec, break dance, hip hop, balet. -Sportovní gymnastika -Klub dětí a maminek -Kroužky pro dospělé

Prodej, maloobchod, eshop: -potřeby pro taneční páry sportovního tance. -taneční obuv (značky FREED, DIAMANT, INERNATIONAL a české proveniance) -CD s hudbou pro sportovní tanec firem HALLEN, CASA MUSICA, DANCELIFE atd. dle objednávky -látky, zdobení na šaty, doplňky (peří, krajky, lycry apod.) Taneční škola, kurzy: -pro děti i ...

Typická pivnice s nabídkou 4 druhů piv na čepu. S venkovní zahrádkou, hernou, videoprojekcí, plazmovou TV a sázkovou kanceláří MAXI-TIP.