Chcete se naučit tančit? Vyberte si z nabídky tanečních studií, které nabízí nespočet různých kurzů a metod výuky. Různé společenské latinskoamerické a standardní tance, ale také moderní tance typu hip-hop, breakdance nebo třeba zumba a mnoho dalších.

Taneční škola: - kurzy tance - kurzy pro veřejnost - sportovní tanec.

Taneční škola: - taneční kurzy - kurzy tance

Taneční klub: - výuka tance - pořádání soutěží v tanečním sportu

Taneční klub: - výuka sportovního a společenského tance - taneční kurzy

Nejstarší a nejznámější taneční škola ve Zlíně. Kurzy tance: - kurzy tance a společenské výchovy pro studenty - taneční kurzy pro dospělé - salsa a latina pro ženy - dětské taneční a pohybové kurzy.

Restaurace: -denní menu -zahradní restaurace -zahradní krb, točená zmrzlina. Pořádání: -společenské, firemní, narozeninové oslavy, svatba -kapacita salónek 20 míst -zahradní restaurace 80 míst.

Taneční průpravou formou veřejných kurzů moderního tance a zdokonalováním pohybových technik po vedení vlastní taneční skupiny a produkční činností se zabývá společnost Trained Motion Systematics s.r.o. z Českých Budějovic.

Služby: - tenisový a sportovní areál - tenisová škola - badminton - jóga a fitness - taneční škola - restaurace

Taneční studio Mango: - kurzy pro střední školy - taneční pro dospělé - taneční kurzy pro vysokoškoláky - salsa pro ženy - latinskoamerické tance a salsa pro páry - taneční fitness pro ženy - zumba - taneční a pohybová průprava dětí 3–6 let - individuální lekce - svatební tanec - skupinové lekce - tančírna pro veřejnost - ...

Služby: - taneční a pohybové studio - tanečně pohybová výchova dětí od 3 do 15 let - cvičení rodičů s dětmi - cvičení s kojenci - Pilates....a další.

DISCO PANEL je název současné produktové řady společnosti Disco design Ltd, která obsahuje různé dekorativní LED panely navržené v moderním retro stylu sedmdesátých let.Nabízíme RBG LED podsvícené a nepodsvícené panely, které mohou být využity k dekoraci stěn, stropů, podlah na veřejných i privátních místech: salonky, bary, kluby, diskotéky atd. ...

Taneční klub. Klasické taneční kurzy standardní i latinské tance pro mládež a dospělé.

Služby: - natáčení a zpracování videozáznamů - digitalizace a zpracování video nahrávek osobního charakteru (svatby, promoce, rodinné oslavy) - videozáznamy reportážního charakteru (instruktážní filmy, firemní prezentace…) - fotografování. DJ hudba na svatbu: 773452452. Taneční kurzy - 731496300. Taneční klub Tweet: 724405749.

Estudio Feliz - taneční studio - kurzy tance - výuka tance flamenco.

Taneční studio: - taneční, fitness lekce pro dospělé a děti - latinskoamerické tance - flirt dance - balet - zumba - pilates - power jóga.

Výuka tanečních stylů souhrnně označovaných jako Street Dance (Hip Hop, House Dance, MTV Dance, Dancehall, atd.) a Contemporary Dance (moderní, scénický tanec) v Olomouci. Taneční kurzy pro děti, mládež i dospělé, pro začínající i pokročilé tanečníky.