NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Činnost - kovoobrábění - CNC soustružení. Provozovna - adresa: Tišice-Chrást 148, Mělník.

Činnost - sváření v ochranné atmosféře - obrábění - montáže a opravy potrubí - montážní činnost pro chemický i potravinářský průmysl.

Naše zámečnictví Praha působí přímo v hlavním městě Praha a je k dispozici od šesté hodiny ranní do osmé hodiny večerní. Pokud tedy potřebujete rychlou a kvalitní zámečnickou pohotovost, tak nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 601 502 205. Naši zkušení zámečníci si dokáži poradit se vším od otevírání aut, přes zabouchnuté dveře až po ...

Zabýváme se konstrukční činností jednoučelových přípravků, nástrojů, sestav a kusových součástí, včetně jejich samotné výroby.

Zámečnický servis Praha - nonstop: - otevírání, opravy, montáže a prodej zámků, závor, rozvor, kukátek, vložek, přídavných zámků a dveří. Prodej: - bezpečnostních zámků, vložek - kování, samozavíračů schránek, kukátek, petlic - klíče - zámky, kování, vložky - generální systémy vložky s chráněným profilem klíče QUARD, FAB*, ...

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba, montáž - vjezdové brány posuvné i křídlové - vchodové branky - plotové dílce - dveře a vrata - zábradlí.

Zakázkové truhlářství. Výroba - špaletová okna - kastlová okna - eurookna - dveře - schodiště. Umělecké kovářství.

Nástrojárna Letov je akciová společnost, která ve své historii sahá až do 1 letecké továrny v historii Československé republiky založené roku 1918. Konstrukce a výroba : - tvářecí a lisovací přípravky - upínací přípravky pro obrábění - speciální nástroje pro obrábění - montážní přípravky - digitální modely v systému Unigraphics ...

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata, brány, mříže, zábradlí - ohýbání trubek - zakružování.

Konstrukce, výroba: - formy pro vstřikování termoplastů - nástroje pro tváření plechu - konstrukce plastových dílů - výroba plastových 3D-prototypů.

Činnost: - zámečnictví - výroba klíče, klíčů - autoklíče Výroba, montáž: - generální klíčové systémy - přístupové systémy. Prodej strojů na výrobu klíčů.

Zámečnická pohotovost, zámečnictví: - otevírání zámků bytů, automobilů - oprava zámků po vloupání - zámečnické práce.

Společnost SALVATOR STŘECHY je spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Navštivte naši pobočku v Praze 8, kde si vyberete ze široké nabídky kvalitních střešních krytin a materiálů pro stavbu i rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních ...

Firma Ing. František Hendrych - EKO PROGRAM se zabývá výrobou lisovacích forem, měřících a speciálních nástrojů a přípravků. Zajišťujeme konstrukce nástrojů, výrobu dílů včetně zhotovení i odzkoušení. Provádíme optimalizace, čištění a opravy či oživení nefunkčních nástrojů. Realizujeme lisování plastů, v naší lisovně výrábíme plastové díly, které ...

Zámečnictví Jiří Volný se zaměřuje na montáže, výměny a otevírání veškerých druhů zámků. Jsme schopni otevřít zabouchnuté dveře, bezpečnostní zámky, automobil i vytáhnout zalomený klíč ze zámku. Sídlíme na Praze 5, městská část Smíchov. Zámečnictví, práce, služby: - montáž, výměny zámků a vložek - montáže přídavných zámků, závor - ...

Činnost - zakázková kovovýroba - zpracování plechu - zámečnické práce.

Naše firma se specializuje na jádrové vrtání, řezání stěnovou pilou, demoliční práce pomocí dálkově řízených robotů. Dále provádíme chemické kotvení a protipožární ucpávky.

Intoza CNC s.r.o. je společnost se strojírenským zaměřením.Provádíme především obrábění na CNC a klasických strojích - soustruzích a frézkách.Naše strojní vybavení umožňuje komplexní výrobu přesných dílů a to od kusové až po sériovou výrobu.Vedle osobního přístupu a četných zkušeností Vám nabízíme kompletní servis včetně finálních povrchových a ...

Činnost - stavební zámečnické práce. Výroba - vstupní dveře z oceli, ocelové vchodové dveře - stříšky, zábradlí - vrata, brány.

Činnost: - poradenství v oblasti nanotechnologií - ochrana povrchů polymerními aplikacemi na bázi nanotechnologií (stavebnictví, potravinářství, zdravotnictví, lodě...) - odstraňování špíny, mastnoty, graffiti.

Činnost: - kovovýroba - svařování - zámečnictví - kovoobrábění

Strojírenská výroba: - frézování, soustružení, vrtání - broušení - přesné vyvrtávání - zámečnické práce.