NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Cílem společnosti TK Galvanoservis s. r. o. je provádět požadované povrchové úpravy na základě poptávek zákazníků a v souladu se získanými certifikáty v nejvyšší možné kvalitě. Společnost TK Galvanoservis s.r.o. se specializuje na povrchové úpravy již od svého začátku v roce 1997 TK Galvanoservis s.r.o. provádí povrchové úpravy pro komerční ...

Výroba - reklamní rámy a stojany z hliníkových profilů s použitím systému zaklapovacích lišt Frézování - soustružení Výroba - bantamové ráfky z hliníkové slitiny pro manipulační vozíky Svářečské práce Kovovýroba

Práce: - svářečské - zámečnické Montáž: - ocelové konstrukce - ocelové haly

Činnost - návrhy a konstrukční řešení pro optolektronický a elektronický průmysl - obrábění, soustružení a frézování - kontstrukční návrhy převodníků a adaptérů. Pobočka: - adresa: Náchodská 529, 54101, Trutnov.

Činnost: - tryskání - řezání ocelových a železobetonových konstrukcí - sanace betonu - hydrodemolice.

Činnost - CNC obrábění - nástrojařská výroba.

Zabýváme se převážně stavebním zámečnictvím a kovovýrobou. Nabízíme přístřešky veřejné dopravy, zastávky a čekárny MHD, fotbalové střídačky i přístřešky na kola. Dále také zimní zahrady, fasády, stěny a atypické přestřešení bazénů z hliníku a PVC.

Výroba nástrojů pro přesné vystružování děr a speciálních upínačů

Služby: - povlakování Výzkum, vývoj: - tribologické vrstvy

Výroba - komponenty pro kolejová vozidla - nerezové svařence - stavební hliníkové konstrukce - svařování částí letadel. Činnost - svařování.

Pragoflorservis skladový areál. Poskytovatelé skladovacích prostor. PRONÁJEM/WAREHOUSING Pronájem areálu o rozloze ccs 24.000 m2 Dlouhodobý pronájem skladů Pronájem sklady Dlouhodobý pronájem - sklady Pronájem skladových prostor Dlouhodobý pronájem plochy Dlouhodobý pronájem kanceláře. Pronájem kancelářské prostory. Renovace ...

Praga Strašnice se zabývá: - strojní a zámečnickou výrobou - montážními pracemi - pronájmem kancelářských, dílenských a skladovacích prostor.

Projekce, výroba, montáž a servis: - mechanické systémy generální klíče. Poradenská a konzultační činnost v oblasti mechanických zabezpečovacích systémů pro úřady, banky, hotely školská, zdravotní a další zařízení.

Zámečnické práce. Nákladní doprava.

Činnost: - provoz solárních studií Prodej, montáž, servis: - solária

Kovovýroba - CNC obrábění - odlitky, výkovky, razidla.

Práce: - zámečník, zámečnické - kovářské - pasířské

Činnost - CNC obrábění - opracováváme na CNC strojích tento materiál: - desky na bázi dřeva (například: lamino, DTD, MDF atd.) - masivní dřevo (například na schody samonosné i nesamonosné) - plastové materiály (například: PVC, akrilátové atd.)

Stavební činnost - revitalizace a rekonstrukce panelových a činžovních domů - zateplení objektů - zednické práce - sádrokartonářské práce - klempířské a zámečnické práce.

Výroba: - plastové polotovary, výlisky - hliníkové profily - těsnicí pryžové profily Kovoobrábění. Pobočka Ostrava: Štramberská 515/45, 703 00 Ostrava-Vítkovice Tel.: 596 629 720

Společnost HAKK s.r.o. se zabývá výrobou zámečnických prvků a to jak pro Váš dům zahradu tak pro Vaši firmu. Vyrábíme ploty, brány, schodiště a další... Dále vyrábíme různé druhy železných konstrukcí od interiérových prvků pro vybavení provozovny nebo podporu prodeje, zakázkových výrobků pro průmyslové využití nebo vyráběné sériově až po ...

Atelier průmyslového a uměleckého smaltu: - smaltování.