Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Český výrobce podnikového softwaru, software. -hlavní produkt informační systém QI -využití u firem z oblasti výroby, služeb, maloobchodu, velkoobchodu a distribuce.

Výrobní a ekonomický informační systém IMPULS 32. Informační systémy a služby pro firmy.

Automatizace regesních testů aplikací. Vývoj nástroje GUI MASTER a QAceGen

Montáž, prodej, oprava, servis, maloobchod, velkoobchod: - automobilové záznamové a monitorovací systémy (GPS), telematické řešení, M2M telemetrie - produkty: GX Fleet, GX Truck, GX Bus, GX Loco, GX Store, GX Personal, GX Build, GX Agro, GX Municipal - GPS satelitní monitoring a controling - měření spotřeby PHM vozidel a ...

Vývoj a prodej: - software pro modelování databází.

U kapličky spol.s r.o. poskytuje profesionální software pro firmy, IT služby týkající se skladu, fakturací, evidenci docházky.

Počítačové služby Vydavateľská činnosť Reklamné a marketingové služby

Eshop, e-shop, maloobchod, zásilkový prodej: -výpočetní technika: -notebooky, počítače, počítačové sestavy -komponenty -mobilní telefony -spotřební elektronika: -televize -audio-video -domácí spotřebiče -hry, hračky.

Vývoj softwarových aplikací pro platformy Windows. Windows: počítačový operační program Outlook : E - mailový klient Cloud: elektronizace dat Xbox: herní konzole IT: počítače a mobily Software programy pro počítače: Office, Microsoft 365 MSN.com: zpravodajství ze světa i z domova Antivirus: Windows defender Skype: počítačové video ...

Tensio Technology, s.r.o. zajišťuje řešení na míru pro : - hasiče - armádu - průmysl - potápěče - medicínu - střelce

CaroliTECH s.r.o. se zaměřuje na vývoj, návrhy, konzultace, testování a výrobu elektronických zařízení.

Dodávka - výpočetní technika Údržba a servis - výpočetní technika Poskytování - poradenství v oblasti sofwaru a hardwaru Projekce, instalace a údržby - počítačové sítě Zálohování dat

Dodávka - hardware Poskytuje - hosting Konzultace a poradenství ICT Servis - PC sítě Zálohování, zabezpečení - data

-Rekvalfikační kurzy v oblasti IT -Návrh a tvorba www -On-line marketing poradenství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných ...

LinDev software s.r.o.poskytuje IT služby.

Tvorba, vývoj, prodej - software: - programy pro oceňování stavebních prací. Organizování předváděcích akcí. Tvorba internetových prezentací.

Dodávka - počítače - servery Konzultace, poradenství - software

Vývoj modulárních informačních systémů a aplikací: právní informační systémy, zpracování daňových přiznání, finančních analýz, investičních záměrů, vedení obchodní agendy a CRM, firemní controling, podnikový systém, evidence prostředků...

PatentOn Group s.r.o.poskytují obchodní, inženýrskou a zprostředkovatelskou činnost, poradenství v oblasti ochraně duševního zdraví. Provádí v této oblasti semináře a školení, zabývá se ochrannými známkami a psaní rešerší.

WIZORY s.r.o. se zaměřuje na vývoj, programování a výrobu průmyslové elektroniky a na robotiku.

NewOne s.r.o. se zaměřuje na ochranu a správu firemního IT, konzultace a na Office 365 & G Suite partner.

Služby: - řešení počítačových sítí od návrhu až po konečnou instalaci - montáže, revize a projekce elektrických rozvodů, elektro - dodávka informačních technologií.

Skupina PCS sdružuje několik českých firem podnikajících v řadě oblastí high-technology. PCS Systems s.r.o. představuje jednoho z nejvýraznějších tvůrců software pro zdravotnictví v ČR.