V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Služby: -realizace elektro -realizace IT řešení

Dodávka: - informační technologie Projekt, montáž: - lékárenský informační systém

Služby: - webhosting - tvorba e-shopy

Kabelová televize Kopřivnice, s.r.o. Služby: - provoz kabelové televize - televizní studio - reklama - regionální vysílání - zpravodajství

Činnost: - vývoj a výroba elektronických systémů - vývoj a výroba měřících systémů pro nedestruktivní zkoušky ocelových lan (defektoskopická kontrola), - tvorba softwaru pro snímání, ukládání a analýzu naměřených dat.

Webdesign. Plošná grafika. Lepená reklama. Reklamní předměty Interiérové malby.

Činnost: - programování a tvorba webových stránek - mobilní weby a web design - údržba a úprava webových prezentací - pomoc s výběrem vhodné domény a webhostingu - sociální sítě & online marketing

Poskytování bezdrátového připojení k internetu.

Správa, prodej, servis výpočetní techniky.

Prodej: - spotřební, kancelářská a měřící elektronika - počítače - mobilní telefony - elektronické součástky - satelitní technika.

Ludvík Remešek nabízí IT služby na hodinu. Pomůžu Vám s Vašimi zařízeními, internetem, servery, poradím Vám při výběru nového zařízení, proškolíme Váš IT tým, a nejen to. Pracujeme především v Krnově, ale i v rámci celého Moravskoslezského kraje, po celé České republice.

Služby: - webhosting - webdesign - firemní i osobní webová prezentace - programování aplikací pro internetové obchody, eshop.

Tvorba internetových stránek, eshopů a email marketingu. Pomáháme podnikatelům udělat jejich byznys úspěšnější, díky online komunikaci a internetu. Vytvoříme vám web, který vám pomůže přivést nové zákazníky a starat se o ty stávající.

Firma QB s.r.o. je matkou v holdingu: Quality build - Zajištění kapitálu QB Economy - Vyřízení stavebního povolení a komletní realizace stavby QB Rent - Půjčení strojů ke stavbě QB Digital - Vytvoření webové stránky, vizualizace a navazující marketing QB Realty - Prodej a pronájem nemovitosti

Společnost MEMINISSE s.r.o. je firma, která Vám pomůže uchovat vzpomínky. Pomocí QR kódu si můžete na pomníku navždycky uchovat.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, ...

Společnost First information systém, s.r.o. se zabývá vývojem a implementací komplexních informačních systémů využívaných ve stavebních, výrobních, obchodních a dopravních společnostech. Působíme na trhu od roku 1993. HELIOS ORANGE - podnikový informační systém pro stavební, výrobní, obchodní, dopravní firmy, půjčovny a servisy RSV - ...

Oprava, servis: - počítače Činnost: - IT služby

Maloobchod, prodej - počítačů, notebooků, tabletů, spotřebního zboží VT Oprava, servis: - výpočetní technika, počítače (PC) Služby: - připojení k síti internet - výroba, tvorba www stránek - odvirování, záchrana dat - webhosting - výstavba a správa PC sítí - poradenství v oblasti VT - kamerové systémy ( IP kamery v síti PC )

Naše společnost Vám nabízí: -měření emisí ze zdrojů znečišťování ovzduší -měření účinnosti a kontrolu spalinových cest malých zdrojů -integrovaný ekologický software -zhotovení databázových aplikací (VFP, MS SQL).

Vývoj a prodej softwaru pro účetnictví

Informační technologie: - rozvoj IT systémů - vývoj software - komplexní řešení IT ve firmě. Divize Eko-Energo nabízí fotovoltaickou elektrárnu na klíč.

Výroba: - internetové aplikace - seo analýzy - e-shopy.