Integrační centrum Zahrada v Praze 3

Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Zprostředkování zaměstnání. Poradenská činnost: - průmysl - energetika - doprava - spoje - zdravotnictví - zemědělství. Inženýrská činnost v oblasti stavebnictví a strojírenství. Projekční činnost ve výstavbě.

Pedagogicko-psychologická poradna Olomouckého kraje. Psychologická a speciální pedagogická - péče klientům ve věku od 3 do 19 let, - rodičům a pedagogickým pracovníkům škol a školských zařízení.

Pedagogicko-psychologická poradna. Poradenské služby v oblasti vzdělávání a výchovy dětem, mládeži, rodičům a pedagogům

Poskytování psychiatrické, psychologické a psychoterapeutické péče.

Služby: - poradenské a marketingové služby pro exportéry a investory, pro firmy a instituce z České republiky, Srbska, Černé Hory - asistence při činnosti zahraničního zastoupení - překlady a tlumočení do srbštiny, češtiny a angličtiny - reklama a zveřejňování inzerce - příprava a tisk firemních materiálů a zpracování webových ...

Pedagogicko-psychologická poradna Zajišťování kvality poskytovaných diagnostických, intervenčních a metodických služeb se zřetelem na vysokou komunikativnost a maximální dostupnost.

Denní stacionář. Sociální, výchovně-vzdělávací a terapeutické služby dospělým lidem s mentálním a kombinovaným postižením a jejich rodinám.

Zařízení poskytující poradenské služby v oblasti vzdělávání a výchovy dětem, mládeži, rodičům a pedagogům.

Služby: - personálního poradenství a realizací výběrových řízení.

Zajišťujeme PR servis, promotion akce a kampaně. Realizace akcí na klíč, full-service: -firemní akce, team building. -promo akce. -akce pro širokou veřejnost, dětské dny. Specializace na program v duchu Western & Rodeo.

Poradenská činnost v oblasti norem ISO. Poradenská činnost v oblasti dotačních programů EU. Poradenská činnost v oblasto organizace a řízení firem.

Poradce a konzultant v oblasti franchisingového podnikání a budování obchodních sítí Poradenství Franchising - analýza a zhodnocení připravenosti firmy pro aplikaci franchisingu - tvorba franchisingových projektů - rozšiřování sítě firemních prodejen na bázi franchisingu - příprava základní franchisingové dokumentace - příprava a ...

Poradenství při zavádění integrovaného systému řízení podle norem EN ISO 9001, 14001 a 18001.

Komplexní marketingové řešení: - výzkum trhu a veřejného mínění - konzultační a poradenskou činnost - retail monitoring - promoakce - merchandising - hodnocení kvality zákaznického servisu - školení, koučink - vzdělávání zaměstnanců.

Poskytovatel sociálních služeb. Krizová pomoc pro děti od 5 do 18 let. Odborné sociální poradenství. Poradny pro rodinu Olomouckého kraje. Linka důvěry.

Poradna pro rodinu Prostějov: -rodinná a partnerská problematika -manželské a vztahové krize -osobnostní problémy -krizová intervence -mediace.

Poradenská činnost v oblasti: - průmyslu - energetiky - dopravy - účetní práce - vedení účetnictví - inženýrská činnost v oblasti stavebnictví a strojírenství - projektová činnost ve výstavbě.

Vzdělávací a poradenské sdružení: - personální poradenství - individuální coaching managerů - outdoor training. Vzdělávací činnost: - řízení lidských zdrojů - strategický management - rozvoj zaměstnanců - obchodní dovednosti a marketing.