Pořádání výstav, vernisáží, galerií, konferencí anebo kongresů je možné realizovat nejenom ve velkých výstavištích, ale také v malých studiích. K dispozici jsou prostory pro výstavy, organizační služby, catering, reklamní služby nebo tlumočení a překlady.

Truhlářské práce související s výstavami Realizace - výstavy a expozice.

Pořádání: výstav, firemních prezentací tiskových konferencí kongresů, valných hromad odborných seminářů a školení kulturně společenských akcí společenských rautů a recepcí včetně doprovodných programů Překladatelské služby, simultánní tlumočení a mnoho dalšího.

Služby: - realizace akce na klíč - firemní akce, svatby, narozeniny - výstavy a vernisáže - catering - fotografické služby

Realizace: - výstavní stánky na veletrzích a výstavách.

Velkoplošný digitální tisk - plakáty, letáky, tiskoviny - rollup, popup - veletržní expozice na klíč - polepy výloh a automibilů.

OK Design s.r.o. z Olomouce se specializuje na komplexní reklamní služby, ale i přesto zdůrazňujeme OK Design .... nejen reklama. Od roku 1991 pomáháme firmám s podporou prodeje ve formě atypické i zakázkové výroby: - světelné reklamy - LED světelná reklama - reklamních stojanů a stojánků - reklamních bannerů - návrhy reklam - komplexní ...

Pořádání veletrhů Střechy Praha, Solar Praha a Řemeslo Praha. Reklamní agentura, marketing. Full service: - služby v oblasti reklamy a propagace Realizace výstav: - návrhy stánků - realizace - zajištění veškerých služeb spojených s realizací výstav - pořádání výstav.

Návrhy a realizace: - veletržní expozice.

Služby: - pořádání veletrhů pracovních příležitostí - pořádání eventů

Služby: - realizace výstav a veletrhů - oraganizace společenské akce, večírky, rauty - grafické práce - webdesign

Poradenství začínajícím, malým a středním firmám v ČR, EU i zahraničí v oblastech: - Obchod & Export - obchodní a marketingové plány (HIPPVY, 6P) - distribuční kanály - OZ - plány tras, audity, OJT, kritéria výkonu tras, pokrytí - manažerský reporting - externí posouzení a řízení obchodních případů v ČR i exportu ...

Výstavní, aranžerské a dekoratérské služby. Muzeální expozice včetně architektonického řešení, grafického řešení a konečné realizace. Aranžmá výkladních skříní a interiérů včerně výtvarného řešení a výroby dekorací. Realizace veletržních expozic na klíč na území ČR a Evropy. Promo akce, prezentace firem, firemní večírky a firemní akce ...

Návrhy, organizace a realizace - výstavní expozice.

Reklamní agentura: - výstavy, veletrhy, venkovní reklama, městské informační systémy, reklamní předměty.

Služby: - reklama, marketing - realizace veletržních prezentací - reklamní tiskoviny - webdesign

Výroba, vývoj, návrhy: -reklamní stojany -stojany na zboží -vitríny -displeje, displaye -POS a POP materiály na podporu prodeje -vybavení prodejen -dekorace prodejen, výloh.

Služby: -návrhy a realizace firemních katalogů, propagačních prospektů a plakátů -grafické studio -webdesign - tvorba www stránek -public relations agentura -pronájem reklamních ploch -fotoprodukce, fotoateliér -výstavní expozice.

Jsme firma, která Vám navrhne i zrealizuje Váš marketing i design firmy na klíč. Marketing, design, komunikace: - marketingové a obchodní strategie pro klienta - výtvarné řešení výrobků - návrh a tvorba designu - návrhy obalů a etiket - výstavní expozice - billboardy, bigboardy - 3D modely - reklamní kampaně na míru a reklama na ...

Poskytování obchodního poradenství v automobilovém průmyslu, bankovnictví a marketingu.

Obchodní činnost: - sálový prodej Zajištění: - předváděcí akce

VÝSTAVIŠTĚ HOLEŠOVICE Pořádání: -výstavy, veletrhy -kulturní, společenské, umělecké, sportovní akce Pronájem: -výstavní plochy, kryté prostory.

Organizace veletrhů, výstav, festivalových programů a firemních eventů. Vzdělávací a osvětové semináře a konference, projekty osobního rozvoje.

Služby: - grafické návrhy tiskovin - DTP studio - výstavní stánky