FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Prodej, maloobchod, půjčování: - outdoorové sportovní oblečení, vybavení - bikeshop a servis - snowboardové, lyžařské vybavení - lyže, vázání, lyžařská komplety.

Prodej volnočasové a sportovní oblečení, dětský a kojenecký textil, textilní galanterii a bytový textil.

-dřevostavby dle individuálního projektu -zahradní chatky -zahradní altány a pergoly -terasová prkna -kompostéry a zvýšené záhony -pískoviště -houpačky, skluzavky -květináče -zahradní nábytek -přístřešky pro auta -ozdobné mřížky, dělící a protihlukové stěny -ploty, vrátka, kování -kotevní konzoly -plotové sloupky -palisády, loupané ...

Naše společnost se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej ochranných pracovních oděvů, obuvi a pracovních pomůcek a mycích a čistících prostředků. V sortimentu máme ochranné oděvy do náročných podmínek, nepromokavé pracovní oděvy nebo zimní pracovní oděvy pro muže i ženy. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru zaručující profesionální a ...

Maloobchod: - jízdní, horská, trekingová a silniční kola - horská kola OLPRAN, AMULET, FORT, AUTHOR - dětská kola, tříkolky, koloběžky, kola s pomocným motorkem - náhradní díly a doplňky Veškeré opravy, záruční i pozáruční servis.

Prodej, maloobchod, půjčování: -outdoorové sportovní oblečení, vybavení -snowboardové, lyžařské -snowboardy, boty, vázání -lyže, vázání, lyžařská komplety.

Prodej, e-shop: -outdoorové sportovní oblečení, vybavení -snowboardové, lyžařské -snowboardy, boty, vázání -lyže, vázání, lyžařská komplety.

Prodej, maloobchod, půjčování: -outdoorové sportovní oblečení, vybavení -snowboardové, lyžařské -snowboardy, boty, vázání -lyže, vázání, lyžařská komplety.

STRONG DENT s.r.o. provozuje posilovnu s fitness, saunou, solárii a cvičebními sály.

-Velkoobchod a maloobchod -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Leona Burkoňová se zaměřuje na masáže, výlety, pobyty, pohybové kroužky, lyžování, hlídaní dětí a tábory.

Outdoor Aliance s.r.o jako STAN se stará o zážitkové pobyty a tábory. Zaměřuje se na aktivní využití volného času, outdoor a cestování.

Společnost UNQ Works s.r.o. provozuje eshop, sortiment: - termovize - oblečení - vyhřívané rukavice a vestu - příslušenství jako jsou ocelové montážní kroužky, lišty

NaLov s.r.o. provozuje internetový obchod s potřebami: - pro kynologii - loveckými - myslivecké oblečení

Tělovýchovná jednota. Ubytování, služby: -ve sportovním areálu ve 3 - 5 lůžkových pokojích -4 antukové kurty -travnaté fotbalové hřiště, asfaltové hřiště -prostor pro stolní tenis, posilovna -v blízkosti tělocvična, koupání, cykloturistika -v zimě sjezdovka s vlekem. -celodenního stravování v objektu ubytovny. Ceny: -1 noc 200 Kč -2 a ...

Ubytovna - kapacita 15 pokojů 33 lůžek Tělovýchovná jednota

Tělovýchovná jednota. Turistická ubytovna: -ubytování -2 dvoulůžkové a 2 čtyřlůžkové pokoje -společné sociální žařízení -na pokoji lednička.

Sportovní klub: - fotbal - hokej - volejbal - stolní tenis - zimní stadion Ubytování: Chatová osada Řasná 721 869 764;567 379 446 Ubytovna Domeček, Telč 602 944 173 Volejbalové kurty, Telč 777 096 234

Ubytování, mlynářské muzeum, ekofarma, kemp. Ubytování: -kapacita -8 pokojů, 2-3 lůžkové s přistýlkou, celkem 13 lůžek -kemp - 8 karavanů, sociální zařízení s kuchyňkou. Muzeum: sezoní provoz od června do září, od úterý do soboty 9-16:00, po dohodě možný jiný termín Ekofarma chov mastného skotu Aberdeen angus, prodej masa na ...

Rekreační středisko: -ubytování -školící prostory -sportoviště.

Turistická ubytovna: -celoroční ubytování -Kapacita: 51 lůžek s možností 13 přistýlek -12 třílůžkových pokojů -2 čtyřlůžkové pokoje -1 jednolůžkový pokoj vhodný i pro vozíčkáře -1 apartmán se 3 dvoulůžkovými pokoji. -všechny pokoje s vlastním sociálním zařízením -internet, společná kuchyň, TV, vířivka. Jednolůžkový pokoj včetně ...

Sporthotel: -ubytování celková kapacita 60 lůžek -restaurace. Sportovní areál: -zimní stadion -víceúčelová hala -gymnastický sál -posilovna -kuželna -stolní tenis -bazén, sauna -volejbal a beach volejbal -travnaté a pískové hřiště -atletická dráha -skatepark.