FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Prodej: -zbraně a střelivo -lovecké potřeby.

Prodej: -rybářské potřeby. E-shop: -kemping -obuv a oděvy pro volný čas.

Služby: -fitness centrum -posilovna -osobní trenéři -bojové sporty -zumba.

Maloobchod, e-shop: - jízdní kola - komponenty - oblečení na kolo - doplňky - přilby, boty na kolo.

Elektrokola a jízdní kola ověřených značek prodává firma E-KOLA VYSOČINA s.r.o. se sídlem v Přibyslavi. Skladem máme kola dámská, pánská, dětská, silniční, horská, treková, celoodpružená, BMX, ale také koloběžky a odrážedla pro nejmenší.

Prodej, e-shop: -maskovací, vojenské, myslivecké ošacení (oděvy) kalhoty, kraťasy, trička, vesty, svetry, čepice, opasky, dětské maskovací ošacení -kanady -vojenská obuv -zábavná pyrotechnika.

Prodej, bazar - zemědělská technika - zahradní technika - stavební technika - komunální technika. E-shop - lovecké potřeby.

Prodej, e-shop: -prodej a servis jízdních kol včetně doplňků -jízdní kola KELLYS, LEADER FOX, VELAMOS, 4EVER, SUPERIOR, DEMA, CTM, Apache -dětská kola -náhradní díly na kola. Oprava, servis: -jízdní kola.

Kamenná prodejna, e-shop, internetový obchod. Prodej kompletní sortiment pro jezdecký sport, jezdectví, western a chov: -sedla -podbřišníky -uzdečky -udidla -jezdecké oblečení -podkovy -ohradníky -krmiva pro koně a psy. Pravidelné rozvozy.

Dámské wellness fitness studio: - solárium - nástřikové opálení - dámské fitness - Vacushape, Power Plate, Body Roll, cardio zóna, trenažér AMT, Fiveriders, kruhové tréninky, osobní tréninky - bezbolestná lipolýza - kavitace, radiofrekvence, lymfodrenáž - vyšetření těla přístrojem IN BODY230 - výživové poradenství - prodej biopotravin, ...

Výroba: -lyže - sjezdovky, běžky, snowboardy, závodní speciály. Prodej: -vše pro lyžaře. Služby: -squashové kurty ASB -finská sauna -posilovna pro utužení kondice -masáže pro uvolnění těla.

Pořádáme letní tábory, sportovní soustředění a školy v přírodě v krásném areálu letního tábora Kalich, který je zaměřen především na sport, zábavu a jeho hlavní výhodou je přístup do rybníku Kalich. Ubytování: disponujeme zděnou budovou s 50 lůžky a 58 chatami po čtyřech lůžkách. Vybavení: basketbalové, fotbalové, dvě volejbalové hřiště, ...

Organizace hokejových kempů. Rozvoj hokejových dovedností, zlepšení techniky efektivity bruslení a pod vedením bývalých úspěšných hokejistů.

Služby: -potápění -kapitánské kurzy -sportovní přeplavby -průkaz radiotelefonistky -kurzy angličtiny -teambuilding na lodi -dovolená na lodi -rekreační plavby. Pronájem: -plachetnice, katamaran, motorová loď, říční loď.

Sportovní hala: - velká tělocvična - malá tělocvična - gymnastická tělocvična - posilovna - kuželna čtyřdráhová - kuželna dvoudráhová - herna stolního tenisu - klubovny.

Plavecký bazén: - velký plavecký bazén - malý plavecký bazén - relaxační bazén - sauna.

Sdílené elektrické koloběžky v Třebíči Projížďka po městě s elektrickou koloběžkou s dojezdem až 45km.

Maloobchod, velkoobchod, prodej rybářských potřeb, loveckých doplňků a zbraní. -rybářské pruty -sítě -celý sortiment rybolovných zařízení -veškerý sortiment krmení živé nástrahy, nástražní rybky (rybičky), červi masné, hnojné, rousnice, dendrobeny -oblečení (maskáčový program, nepromokavé holínky) -rybářské loďky laminátové, hliníkové cena ...

Sportovní klub: - fotbal - stolní tenis - tenis

Tělovýchovná jednota: - fotbalový klub

Prodej, e-shop: -trička, mikiny -trenky -kalthoty, rifle -boty, pásky -peněženky -bundy, thermoprádlo -čepice, rukavice -batohy, tašky -SK8 doplňky -snowboardy -gripy -kolečka -fingerboard -kuřácké potřeby Značky: -Kru, Meatfly, RydelHouse, Dakine, Represent -Surfanic, Vehicle, DVS, Jigga, Dakine, King, Cormax, Zoom, Cross, ...

Výroba, prodej, eshop: -pletařská (pletené zboží, textil, oděvy) -napínací froté a bavlněná prostěradla (JERSEY) -ložní prádlo, povlečení (lůžkoviny) -teplákové zboží -oblečení pro sport a volný čas (sportovní oděvy). Potisk textilií sítotiskem. Celoplošný sublimační potisk. Barvení úpletu. Provozovny: -velkoobchod, prodejní ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -PONOŽKY, PODKOLENKY, POTÍTKA dětské, dámské, pánské, tenké, froté, elastické, vzorované, antibakteriální -PONOŽKY SPORTOVNÍ tenisové, squashové, fotbalové, cyklistické, volejbalové, basketbalové, běžecké, turistické, golfové, lyžařské -PONOŽKY ZAKÁZKOVÉ oddílové, reklamní, firemní, letecké, ...