FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Penzion U Pelejových - ubytování - ekofarma - sauna - relaxační zóna.

Místo, kde Jiří Menzel natáčel své Postiřižiny. Pivovar s restaurací a poetickým hotelem. Prohlídky: muzeum rakousko-uherského pivovarnictví, současná výroba piva včetně ochutnávky z tanků. Prodej sudů, půjčovna výčepů. Půjčovna kol a e-kol. Koncerty, sportovní akce. Svatby, firemní akce, oslavy. Provozní doba restaurace: denně 11-23 ...

Ubytování, dětský park - školící centrum. Ubytování - tři typy ubytování rozdělené podle vybavení pokojů: -v moderních pokojích v novém křídle hotelu -ve standardních pokojích se sociálním zařízením -levné turistické ubytování. Centrum pro děti: -velký krytý dětský zábavní park -venkovní dětské hřiště, dětský koutek -dětský koutek s ...

Rekreační středisko: -84 lůžek -hlavní budova-44 míst, společné WC, koupelna -10 chatek po 4 místech -uzavřený areál -volejbalové hřiště -stolní tenis. Ceny: -viz.web. Možnost ubytování: -školy v přírodě, ozdravné pobyty, školní výlety, sportovní skupiny, rodinné výlety, soustředění, semináře, porady, svatební hostiny a jiné další akce.

Manuální a přístrojová lymfodrenáž. Kavitace. Kolagenárium. Kolárium. Kardiozóna a posilovna. In body 270. Výživové poradenství.

Zakázková výroba českých triček a ponožek s potiskem extrémních sportů. Internetový obchod se sportovním oblečením.

Služby: -kryoterapie, kryolipolýzy a léčba celulitidy.

VYLEN s.r.o.provozuje internetový obchod, eshop, prodej: - ochranné prvky stěn, pásy, npodložky a výstelky - interiérová dekorace (nástěnky, dekorace) - podlahové prvky (puzzle, podlaha) - sportovní vybavení: - fitness cvičební podložky - pěna pro tvorbu kostýmů Cosplay - reklamní produkty - pěnová loga, cedule, podsedáky...

Adam Doležal provozuje motokrosové tratě a závody.

Sportenservis se zaměřuje na opravy tenisových, badmintonových, squashových raket a florbalových, hokejových a lyžařských holí.

Maloobchod, prodej, servis: - jízdní kola.

Oficiální prodejce a distributor freestyle koloběžek Chilli Pro Scooter v České republice a na Slovensku.

Velkoobchodní + maloobchodní prodej: - rybářské potřeby - oblečení pro rybáře, myslivce a volný čas -nepromokavé soupravy - fleecový program - bundy, kalhoty, roláky, mikiny, trika, polokošile, čepice, košile, kalhoty, ponožky, termofleecová souprava THERMOSOFT. Příslušenství: - ledvinka, termo kapsa - sady signalizátorů DOC s ...

FK Borovina - Opatov, s.r.o. provozuje fotbalový klub pod záštitou SK Fotbalová škola Třebíč.

Aquapark Vodní ráj je největší aquapark na Vysočině. Skládá se z venkovní a vnitřní části, wellnes a sportoviště. Venkovní část: - velký rekreační bazén - plavecký bazén - dětský bazén - dětské brouzdaliště - řada atrakcí - tobogány, skluzavky... a další. Vnitřní část: - velký rekreační bazén - vířivý bazén k relaxaci - dětské ...

Prodejna a servis jízdních horských a crossových kol, elektrokol a cyklistických doplňků VELOSPORTER v Třebíči. Prodej koloběžek pro děti i dospělé. Možnost zakoupení paddleboardů. Objednávání zboží přes e-shop.

Místo pro sport, zábavu a odpočinek je TENISCENTRUM JIHLAVA, a.s. Již od roku 1997 jsme spolehlivým provozovatelem sportovního a rekreačního areálu v těsné blízkosti Českého mlýna. Našim návštěvníkům nabízíme 8 venkovních a 5 krytých kurtů na tenis či badminton. V nabídce samozřejmě nechybí ani 2 kurty pro squash. Vítán je u nás ale každý, ...

Internetový obchod se specializací na výrobu a prodej fotbalových chráničů. Doplňkový prodej ponožek, návleků na chrániče, nákrčníků, tejpů apod.

Výroba, prodej: -oděvy -dámské triko, trika, mikiny, vesty, halenky -pánské trika, polokošile, košile, hokejový dres, tepláky, svetry -legíny -reklamní oděvy, gastro oděvy, zástěry -oblečení pro psy kabátek, pláštěnka, trikot se sukýnkou, triko. Ovírací doba: Po-Čt, Pá:7:00–14:00hod. Stř:7:00–15:30hod.

Prodej, servis: -cyklistické vybavení -kola, kolo -MTB, XC full, kros, treking.

MAX SPEED s.r.o. se zaměřuje na provoz závodního motocyklového týmu.

Dřevo s láskou je rodinná firma zaměřující se na zakázkovou výrobu dřevěných výrobků pro děti i dospělé. Produkty společnost dodává do domácností, školek, spolků i firem.

Zednictví Pokrývačství, tesařství -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Velkoobchod a maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování