Biopotraviny jsou podle legislativy vypěstovány bez použití chemických látek. Nejčastěji je seženete jako regionální potraviny pěstované na farmách, k prodeji na farmářských trzích nejčastěji ve formě bio ovoce, bio zeleniny, bio obilovin a bio luštěnin.

Zdravá výživa, poradenství, prodej: -základní sortiment zdravé výživy -bezlepková dieta -BIO potraviny -ekologické čistící prostředky -konopná a medová kosmetika -výživové poradenství.

Prodej: -pí-voda, pí-produkty -bio potraviny -zdravá výživa pro makrobiotiky i vegetariány -čaje -koření z Číny, Japonska, Indie -sušené ovoce, semínka -vína -přírodní kosmetika -éterické oleje -bylinné léčebné produkty -boty Hanák, orotpedická obuv.

Maloobchod, prodej: -zdravá výživa z přírodních doplňků BIO-WELEDA, LAVERA, Dr.HAUSCHKA -produkty ekologického zemědělství zrniny, luštěniny, mouky, těstoviny, trvanlivé pečivo, sušenky, oplatky, ovocné zeleninové šťávy a koncentráty čaje, čajové směsi, kozí mléko, sojové výrobky jogurty, mléka, pomazánky -výrobky ...

Kozí farma Nový Dvůr - výroba a prodej kozích sýrů, prodej kůzlečího masa, mléka, syrovátky a vyčiněných kůží. Placené prohlídky farmy pro kolektivy spojené přednáškou a ochutnávkou kozích sýrů, mléka a syrovátky.

Dignostika celkového zdravotního stavu: - bezbolestně - diagnostika prováděna přístroji Oberon Titanium PC a F Scan Účinná terapie plazmovým generátorem: - likvidace parazitů, virů, plísní, bakterií v organismu - řešení alergií, únavového syndromu, lupénky, akné, chlamýdie, borrelie. Řízená detoxikace organismu. Posilování ...

Zdravá výživa. Poskytujeme poradenství v této oblasti. BIO bedýnky.

Distribuje -bio potraviny -ovoce, zelenina od farmářů -džemy, sirupy, zavařeniny -pečivo.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - zdravá racionální výživa - vegetariánská prodejna.

Více než 50 druhů zeleniny v kvalitě BIO, bio ovoce, produkty (džemy, povidla, sirupy), bedýnkový prodej ve formě e-shopu pro region Kroměřížska.

Prodejny a eshop zdravého životního stylu. Nabízený sortiment biopotraviny, biokosmetika, špaldové pohankové a bylinné polštáře, ekologické čistící a prací prostředky, vitamíny, potravinové doplňky, keramika, solné lampy, drahé kameny, Ústní bylinná voda dr.Landy, bezlepkové potraviny.

Supervýživa.cz - Prodej přírodních doplňků. Specializováno na BIO Mladý zelený ječmen vypěstovaný v USA. Kvalitou a cenou nemá na našem trhu konkurenci.

Prodej, e-shop. - čaje - koření Dodávka konvenčních nebo bio surovin. Smluvní zpracování bylin. Ošetřování zboží CO2.

Prodej léčivých rostlin. Prodej zdravé výživy, racionální a vegetariánské stravy, bezlepkových a dia výrobků; nabídka přírodní kosmetiky.

PRODEJNA ZDRAVÉ VÝŽIVY Prodejna léčivých bylin, prodejna zdravé výživy, bio-potraviny, bezlepkové a dia potraviny, poradenství -široký sortiment léčivých bylin a čajů -evropských bylin -bylinné směsi tradiční čínské medicíny -možný individuální přístup

Zdravé potraviny, výroba: - sušená bramborová kaše - bramborové a moučkové směsi.

Prodej - Fair Trade produkty Hlídání a doprovody dětí Půjčovna - kompenzační pomůcky Terénní pečovatelská služba - dobrovolnické centrum

Zdravá výživa. Prodej: - potraviny, suroviny a preparáty určené pro zdravý způsob stravování. - přírodní kosmetika - kameny - knihy, recepty zdravé výživy. Vegetariánská restaurace: - vegetariánské produkty teplé a studené kuchyně i deserty - polévky, teplá jídla, saláty, chlebíčky, zákusky, poháry, koláče, teplé a studené ...

Farmářské trhy na Kulaťáku patří k prvním farmářským trhů v České republice. Na Vítězném náměstí (Kulaťáku) fungují farmářské trhy již od roku 2009. Naší snahou je dát příležitost v první řadě prvovýrobcům a prvopěstitelům. Snažíme se vytvořit pro návštěvníky příjemné prostředí se širokým sortimentem reflektujícím sezónní produkty. Na trzích na ...

Prodej, maloobchod: -zdravá výživa.

Prodej - zdravá, racionální výživa: - obiloviny - obilné tyčinky, müsli - sójové produkty - sladidla, soli - bezlepkové potraviny - DIA výrobky - cereálie - ořechy, suché plody - semena - sušené ovoce - speciality. Maloobchodní prodejna: - Frýdlant nad Ostravicí, Hlavní ul. - Obchodní dům Omma.

Výkup, nákup, prodej, maloobchod: -léčivé rostliny -plody -pomerančová kůra.