Biopotraviny jsou podle legislativy vypěstovány bez použití chemických látek. Nejčastěji je seženete jako regionální potraviny pěstované na farmách, k prodeji na farmářských trzích nejčastěji ve formě bio ovoce, bio zeleniny, bio obilovin a bio luštěnin.

Prodej: -smíšené zboží -potraviny -ovoce a zelenina -zdravá výživa

Prodej: - zdravá výživa - biopotraviny - bezlepkové potraviny - sportovní výživa - filtrace vody - diapotraviny.

Maloobchod, prodej: - zdravá výživa - tel. 461 531 601

Maloobchod, prodej: - zdravá výživa - potravinové doplňky.

Moštárna v Hostětíně: - výroba bio ovocných šťáv - jablečné mošty a sirupy v BIO kvalitě - ekologické zemědělství, ovocnářství

Internetový prodej biopotravin, přírodní kosmetiky a ekoproduktů. Nabídka dětských plen Möltex, přírodních barev na vlasy. Značky Möltex, Logona, Weleda, Country Life, PRO-BIO.

Prodej: -biovýživa -racionální výživa -biokosmetika -bylinky.

Služby: -výkup léčivých rostlin -pěstování sazenic léčivých rostlin a koření -výroba bylinkových polštářků.

Dovoz, výroba a distribuce: -zdravá výživa -biopotraviny.

Maloobchod, prodej: -zdravá výživa -sojové výrobky -kozí produkty -zeleninové, ovocné šťávy -sušené ovoce a ořechy -zeleninové pokojové bylinky -celozrnné pečivo -obiloviny -oleje lisované za studena -luštěniny -bio potraviny -čaje -mořské a sladkovodní řasy -potraviny vhodné pro alergiky na laktozu a lepek ...

Maloobchod, prodej - bylinkářství, přírodní léčiva: - jednosložkové extrakty z čerstvých rostlin a směsi - elixíry Herba Vitalis z řady Byliny z klášterní zahrady.

Prodej, maloobchod: - outdoorového vybavení - makrobiotika - racionální výživa.

Prodej: -čaje -bylinky -bylinná kosmetika -vitamíny, diety -racionální výživa.

Masná výroba,výroba,distribuce,prodej: -uzeniny,masné výrobky. Sídlo firmy: -Příborská 520,Frýdek-Místek.

Prodej: - zdravá výživa - bio potraviny - makrobiotické potraviny - bezlepková dieta - racionální doplňky zdravé výživy.

Výroba, distribuce, velkoobchod, prodej: -multivitamíny, vitamíny s minerály: -tablety, pastilky, nápoje -sušené kozí mléko, syrovátka. Pobočka Brno - Vojkovice 667 01, Hlavní 267: -tel./fax:541214736 Leoš Janíček (jednatel) - tel.: 603822241.

Bylinné lázně. Služby: - bylinné léčivé koupele - rašelinové koupele - koupele z otrub - masáže (šíje, rukou, nohou, zad, zad a šíje, zad, šíje a nohou, celého těla) - po dohodě konzultace s odbornými lékaři - gemmoterapie (léčba pupeny) - občerstvení. Maloobchod, prodej: - bylinné čaje a směsi. E-shop.

Lékárna. Výdej: -léky na předpis. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva -vitamíny, potravinové doplňky -zdravotnické potřeby.

Lékárna. Prodej: -léky, léčiva -vitamíny, potravinové doplňky.

Lékárna. Prodej: -léky, léčiva -vitamíny, potravinové doplňky.