Biopotraviny jsou podle legislativy vypěstovány bez použití chemických látek. Nejčastěji je seženete jako regionální potraviny pěstované na farmách, k prodeji na farmářských trzích nejčastěji ve formě bio ovoce, bio zeleniny, bio obilovin a bio luštěnin.

Distribuce regionálních zemědělských plodin, produktů a potravin do gastro provozů. Maloobchodní prodej ovoce a zeleniny od místních farmářů. Výroba a rozvoz teplých pokrmů - GoodFood. GoodFood: Šantova 14, Olomouc Vzorková prodejna: Bratří Wolfů 4, Olomouc

Nejkvalitnější zelené potraviny - mladý ječmen, chlorella pyrenoidosa a spirulina. Nyní nově také Maqui Berry. Udělejte něco dobrého pro své zdraví a podpořte Vaši imunitu zelenými potravinami.

Chcete zhubnout a žít zdravě? Poradíme vám jak na to! Zdravá výživa a správný životní styl – Wellness Služby: -poradenství a konzultací v oblasti výživy a suplementace -měření na přístroji InBody 230.

Výhradní dovozce, distributor a specialista na ŽENŠEN. Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej: -ČAJ: -ženšenové instantní čaje: -bílý a červený korejský ženšen -korejských čajů v nálevových sáčcích: -ženšenový -rýžový + zelený -kukuřičný čaj + lilie -bylinné čaje s ženšenem sypané: -TĚSTOVINY: -výběrové ...

Prodej: - bioprodukty, doplňky stravy - autorská keramika.

Zásobování, prodej, E-shop: - čerstvá domácí biologicky (ekologicky) pěstovaná zelenina a ovoce od místních farmářů (BIO zelenina a ovoce). Bedýnkový systém: - zelená BIO bedýnka: čerstvá zelenina a ovoce - hnědá BIO bedýnka: balené BIO potraviny (obilniny, luštěniny, semínka, těstoviny, mouku, dochucovadla).

Výroba a distribuce komplexních doplňků zdravé výživy z přírodních bio surovin. Pořádání kurzů a školení.

Prodejna zdravé výživy Nejenbio: -široký sortiment biopotravin -kvalitních a tradičních potravin -doplňků stravy -biokosmetiky -ekologických čistících prostředků.

Prodej: - zdravá výživa - biopotraviny - makrobiotické potraviny - potraviny pro vegetariány - bezlepkové potraviny

Výroba a prodej bioorganické dětské výživy a kosmetiky.

Prodej : - zdravá výživa - biopotraviny - bezlepková dieta - bylinné čaje - přírodní kosmetika - doplňky zdravé výživy a literatura

Prodej: -doplňky stravy -vitamíny -produkty z konopí -masti, gely, oleje -chlazené a mrazené zboží -bonbóny -potraviny.

E-shop InterNETmania.cz je tím pravým místem, kde můžete pořídit cenově dostupné nano oblečení a produkty zdravé výživy pro malé i velké. Nabízíme i tonery Teko a tonery InterNETmania pro levný tisk.

Prodej: - zdravá výživa a biopotraviny - přírodní kosmetika - literatura - chlazené produkty - dia, bezlepkové potraviny - čaje - poradenství.

Společnost Bioprodejny s.r.o. vznikla v roce 2009. Provozujeme dvě prodejny biopotravin v Praze, Bio Smíchov a Bio Dejvice. Obě tyto prodejny patřily v minulosti do sítě prodejen Albio. Na tuto tradici se snažíme navázat velmi širokým sortimentem biopotravin včetně čerstvého ovoce, zeleniny, pečiva, mléčných výrobků a masa.

Maloobchod, prodej: -racionální a zdravá výživa

Prodej: -potraviny zdravé výživy -bio potraviny -celozrnné pečivo -dia a bezlepkové potraviny -100% ovocné a zeleninové šťávy -oleje lisované za studena -semínka, oříšky, sušené ovoce -přírodní vína -čaje -bylinky.

Pěstování a distribuce čerstvých bylinek v květináčku do sítí hypermarketů a supermarketů. V současné době jsou bylinky pěstovány ve třech skleníkových výrobnách a dodávány do většiny řetězců v ČR a částečně také dalším odběratelům jako jsou např. velkoobchody OZ a restaurace. Dodávka produktů: - bylinky v květináčku určené k přímé ...

Prodej: - zdravá výživa - bio potraviny - ekologické čistící prostředky - přírodní, dekorativní kosmetika

Samoobslužná bio prodejna. Prodej, maloobchod: -zdravá výživa.

Zemědělská výroba. Pěstování a distribuce, prodej, export: - produkty rostlinné výroby: - krmiva, oboloviny, bioprodukty. Prodej zemědělských komodit pro velkoodběratele a maloodběratele. Pěstování, velkoobchod, distribuce: - BIO produkce, produkty přechodného období-BIO - brambory, pšenice, kukuřice, ječmen, proso, ...

Výroba a distribuce: - bylinných čajových směsí již od roku 1998 - v současné době nabízeme více jak 55 druhů tradičních bylinných směsí - sortiment jsme rozšířili o řadu ovocných čajů v plechovkách (Hejzlarovy ovocné čaje) a o biovýrobky z černé jeřabiny (šťávy, víno, džemy a kompot). Provozovna: Osvobození 76 České Meziříčí

Velkoobchod: - BIO a EKO produkty - přírodní kosmetika, parfémy - Eko drogerie - biopotraviny - doplňky stravy

e-shop s rozvozem po Pardubicku, možnost osobního odběru v Pardubicích s 5% slevou; prodej čekých biopotravin, eko a Fair Trade produktů, eko hraček, eko tašek a biodegradibilních hygienických potřeb a potřeb pro domácnost; většinu zboží máme skladem; při nákupu nad Kč 1500, -dopravné po celé ČR zdarma.