Biopotraviny jsou podle legislativy vypěstovány bez použití chemických látek. Nejčastěji je seženete jako regionální potraviny pěstované na farmách, k prodeji na farmářských trzích nejčastěji ve formě bio ovoce, bio zeleniny, bio obilovin a bio luštěnin.

Export-import: -MGO soja pro potravinářskou výrobu: -tofu, tempeh, sojové mléko, sojová mouka, sojové jogurty

Jsme server obchodní skupiny nezávislých distributorů FLP – Forever Living Products rodiny Bockových v Klimkovicích s cílem pomáhat lidem řešit jejich zdravotní problémy a novým spolupracovníkům FLP v jejich nové profesi pomáhat koordinovat aktivity obchodní skupiny. Disponujeme vlastní poradnou Aloe Vera a zdravé výživy rovněž v klimkovicích s ...

Distribuce: - potravinové doplňky.

Internetový prodej biopotravin, fair trade produktů, bezlepkové stravy, zdravé stravy a ekodrogerie pro zdravý životní styl.

Maloobchod, prodej: -bio potraviny -zdravá, racionální výživa -koření.

Prodej, e-shop: -vitamíny, minerály, multivitamíny -přírodní výtažky -aloe Vera -kosmetika, parfémy -aromatherapy -ekologická drogerie

Maloobchod, prodej: - květiny - čaje, přírodní produkty, potravinové doplňky - dárkové zboží.

VÝROBA, MALOOBCHOD: - léky, léčiva - léčivá kosmetika - čaje, homeopatické přípravky - zdravotnický materiál Lékárna.

Cukrárna. Prodej: -cukrářské výrobky -dorty -zákusky apod.

Maloobchod, prodej: -zdravá výživa Finclub -relaxační přístroje (psychowalkman) -psychotronické diagnostikování (zdraví, partnerské vztahy, talent vlohy).

- potraviny - prodej potravin - smluvní partner ExitGroup - stravenky

Výhradní zastoupení pro Českou republiku ČR, velkoobchod, distribuce: -potraviny, čaje, káva, sušená zelenina, koření -léčivé, bylinkové čaje(bylinky).

Textil: -oděvy -potraviny -zelenina. Výroba: -textilní zboží -sportovní konfekce.

Maloobchod, prodej: -racionální výživa, bio potraviny -včelí produkty -byliny, čaje -vitamíny, minerály -sportovní výživa -dia potraviny -bezlepková dieta -koření -přírodní kosmetika -relaxační hudba -filtry na vodu. Možnost nákupu za velkobchodní ceny.

Maloobchod,prodej. -zdravá výživa -dietní potraviny -vitamíny -čaje.

- pohostinství - restaurace Maloobchod,prodej: -potraviny -smíšené zboží -domácí potřeby -drogerie

- smíšené zboží - drogistické zboží - drogerie - potraviny - potravinářské zboží - průmyslové zboží

Koloniál. Maloobchod,prodej: - potraviny - smíšené zboží

ROK 2008 UKONČENA PODNIKATELSKÁ ČINNOST.

Prodej - zdravá výživa - biopotraviny Prodej - domácí potřeby

Maloobchod,prodej: -zdravá výživa -ovčí a kozí sýry -pohankové a sojové jogurty,sojové majonézy -vegetariánské speciality-rostlinné párky,salámy,klobásy,sekaná, karbanátky -oříšky a sušené ovoce -celozrnné pečivo -výrobky vhodné pro diabetiky -čerstvé zeleninové saláty -kombucha,třtinová melasa -zelené a ...

Prodej,maloobchod: -potraviny. Večerka.