V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Velkoobchod, velkosklad: -pivo - sudové i lahvové (sudová i lahvová) -lihoviny -cigarety - jakékoliv -cukrovinky -nealko nápoje -limo -pochutiny -alkohol. Půjčování pivních píp. Do 30km je rozvoz zboží zdarma.

Dovolte, aby jsme Vám představili náš e-shop. KONOPEX Market je e-shop specializovaný na konopné produkty. Naleznete zde širokou paletu výrobků od konopných potravin, pochutin, přes CBD/CBG/CBN oleje a CBD květy, až po semena konopí, konopnou kosmetiku nebo kategorii věnovanou zvířatům. Z našich produktů Vám může dále nabídnout konopné a ...

Výroba, prodej: -dekorativní ozdoby holubice, figurky, figurka, kytičky, miminka, prstýnky -svíčky, číslice -dortové stojany, dortové formy -filigránky, marcipán, kandované ovoce, trojbarevný kokos, aligátor, cikrárenské posypky -svatební figurky -jedlý papír na dorty, cukroví, zákusky. -pomůcky ke zdobení -dortové růže barev bílé, žluté, ...

Český výrobce ořechových másel a čokolád. Na e-shop prodáváme oříšková másla, granolu s medem a oříškovými másly, strouhanou a tabulkovou čokoládu, ovesné kaše s ořechy a semínky. Prodej sušených plodů a oříšků. Možnost zakoupení dárkových poukazů. Nákup našich produktů přes firemní e-shop nebo na partnerských prodejních místech.

Společnost Etela Company s.r.o. se zabývá prodejem sušeného ovoce, oříšků a cukrovinek.

Výroba: -cukrárenská,cukrářská

Ruční výroba čerstvých čokoládových pralinek bez stabilizátorů. Pralinky jsou vyrobeny z belgické čokolády Belcolade. zakázková výroba pralinek na míru s obrázkem - obrázkové pralinky. Internetový prodej pralinek.

Biofarma - pěstování levandule a prodej výrobků potravinových, dekorativních, relaxačních a kosmetických výrobků z levandule

Výroba, velkoobchod, prodej: -rostlinná výroba: -sladovnický ječmen, řepka, kmín, cukrovka, kukuřice -živočišná: -chov dojnic, produkce mléka a hovězího masa Údržba, oprava, servis: -zemědělská technika, stroje. Výroba: -pekařská, cukrářská. Pekárna: -dodávka do prodejen -chleby, pečivo, vánočky, koláče, k oláčky -pečivo z ...

Cukrářské potřeby u Bohunky. BV Kamenné prodejně v Hodoníně najdete široký sortiment gelových a prachových barev, fondánů, marcipánů polev, cukrového sypání, džemů a náplní, marcipánů a marcipánových figurek, formy na pečení, tácky pod dort a svíčky.

PEKÁRNA BOROVÁ s.r.o. provozuje pekárnu s pekařským a cukrářským sortimentem.

Motorest, motel, ubytování Mikulov -celoroční ubytování -v bezprostřední blízkosti mezinárodní silnice Brno-Wien I 52 -celková kapacita motelu 120 lůžek -33x dvoulůžkový pokoj -4x apartmán -služby poskytujeme nonstop -rozsáhlé sociální zařízení, sprchy -v ceně ubytování-snídaně. Restaurace a bar: -bufet, rychlé občerstvení -teplá ...

Pečeme dorty, cukroví, zákusky a svatební koláče pro každou příležitost.

Výroba, prodej: -chléb -běžné pečivo -jemné pečivo -cukrářsk výrobky -trvanlivé pečivo -sendviče -bagety.

Podniková prodejna. Pekařství - občerstvení. Výroba, prodej: -chléb -běžné pečivo -jemné pečivo -cukrářsk výrobky -trvanlivé pečivo -sendviče -bagety.

Podniková prodejna. Cukrárna Linda - pekařství. Výroba, prodej: -chléb -běžné pečivo -jemné pečivo -cukrářsk výrobky -trvanlivé pečivo -sendviče -bagety.

Podniková prodejna. Pekařství - občerstvení. Výroba, prodej: -chléb -běžné pečivo -jemné pečivo -cukrářsk výrobky -trvanlivé pečivo -sendviče -bagety.

Podniková prodejna. Pekařství - občerstvení Cihlářka. Výroba, prodej: -chléb -běžné pečivo -jemné pečivo -cukrářsk výrobky -trvanlivé pečivo -sendviče -bagety.

Výroba, prodej, distribuce: - originální čokoláda - čokoládové výrobky - vánoční kolekce - reklamní čokolády, čokoládová reklama - srdíčka - čokoládové, golfové míčky - čokoládový mobilní telefon - PF čokoláda - kočičí jazýčky - cukrovinky, bonboniery - notebooky, CD - vajíčko, velikonoce - čokolády s potiskem - ...

Výroba, prodej: - čokoládové figurky - čokoládové dárkové a reklamní předměty - cukrová vata - cukrovinky. Dle individuálních požadavků vyrobíme z čokolády cokoliv.

Potravinářská výroba, prodej, velkoobchod, export: -potraviny značky RACIO -zdravá výživa -pufované a extrudované cereální výrobky -sladké a slané příchutě -standardní i BIO kvalita -knäckebroty, toasty -racionální výživa. Výhradní dovoz, import, distribuce: -zahraniční potraviny. Sortiment: -Raciolky -Polomáčené ...

Výroba české čokolády ve stylu od bobu až po tabulku. Prodáváme tabulkovou čokoládu, dárková balení, kakaové boby, kakao, datlové pokušení, pralinky a čokolikér. Možnost zakoupení čokolády a čokoládových výrobků přes e-shop nebo v kamenné prodejně v Třebíči.

Pekárna, pekařství, cukrárna. Výroba, rozvoz, prodej: -základní pečivo -rohlíky, bulky, chleba, vánočka -speciální a celozrnné pečivo -jemné, sladké pečivo -základní cukrářské výrobky -cukroví.

Chocolate Hill s.r.o. se zaměřuje na výrobu čokolády a čokoládových výrobků metodou Bean to Bar. V sortimentu je možné vybírat BIO tabulkové čokolády, na váhu, oříškové krémy a čokoládové dárky.

PEČEME JINAK s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sladkých dortů a dezertů.