Patříte mezi milovníky čajů? Vyzkoušejte bílý, zelený, žlutý a černý čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvetoucí a ajurvédský čaj. Na milovníky kávy čeká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, vídeňská káva a Espresso Macchiato.

Společnost ATADAN s.r.o.provozuje eshop s balkánskými dobrotami s kosmetikou.

Dárkové i netradiční kytice i vše ostatní - víno, delikatesy v podobě oříšků, čokolády, kávy - vše perfektně zabalené a připravené potěšit obdarovaného. Specializujeme se zde na svatební floristiku. Specializujeme se především na svatební floristiku, prodej okrasných dřevin či dušičkovou vazbu. Najdete zde také vše potřebné pro práci na ...

Malá rodinná pražírna ze Znojma. Kavárna. E-shop: - káva VALI CAFFE - mletá káva - boxy na kávu - mlýnky na kávu

Společnost PPRgroup, s.r.o. prodává kávu, čaj, pochutiny a příslušenství.

Zdravotní poradna. Prodej: - produkty pro zdraví: - bylinné čaje - bylinné produkty - výrobky z rakytníku, ženšenu - masti, gely, oleje. ADAM FENG SHUI - školičky - konzultace - poradenství TERAPIE - lymfatické - spoušťových bodů

Prodej: - bylinkové čaje, více jak 160 druhů na prodejně - zdravá výživa - přírodní kosmetika, masti, oleje a tinktury - byliny - černé, zelené a ovocné čaje(sypané i porcované) - spolupráce s Irisdiagnostikem a bylinkářem R.Wojnarem - prodej výrobků firmy Energy.

Stanislaw Szczotka se zaměřuje na prodej bylinek, bylinných čajů, semínek bylin a dekorace.

Květa Štěpánková se zaměřuje na prodej různých druhů čajů, plantážních káv, sušeného ovoce, ořechů, čokolád a dárkových balíčků.

Bc. Lenka Miklíčková provozuje pražírnu různých druhů káv a kavárnu.

Manfood, s.r.o. se zaměřuje na velkoobchodní nákup, prodej a rozvoz potravin a nápojů.

Firma Botanico se zabývá ruční výrobou přírodních produktů. vyrábíme bylinnou kosmetiku a sirupu, dezinfekční a čistící prostředky. Připravujeme čajové a kořenící směsi. Balíme dárková balení s našimi produkty. Provozujeme také lahůdkářství a kavárnu.

POTRAVINY ESO s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin a smíšeného zboží.

Již od prvních okamžiků bylo primárním cílem nabídnout lidem velký výběr hlavně kvalitních a chutných čajů a káv. V nabídce najdete jak černé, zelené či ovocné čaje, ale také i bylinné. Nabídka typů čajů byla postupem času rozšířena i o méně známé typy jako je rooibos či oolong. U káv jsme vsadili na ruskou firmu Orimi Trade, která vyrábí kávy pod ...

Prodej: - kvalitní kávová směs, čaje do automatů. Prodej, servis: - nápojových automatů RHEA Vendors..

Prodej, e-shop: - přírodní doplňky - sušené ovoce - bezlepkové potraviny - zdravá výživa - čaje - bio oleje - dochucovadla - ořechy.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.