Ovoce a zelenina je hlavní složkou zdravého stravování. Peckoviny, citrusy, lesní či exotické ovoce, ale také kořenová, cibulová, plodová a listová zelenina a luštěniny od lokálních pěstitelů či mezinárodních dodavatelů nesmí chybět v žádném jídelníčku.

Supermarket Albert. Maloobchod, prodej: -potraviny -maso -uzeniny -drogerie -ovoce -zelenina.

Prodej - jablka - švestky - třešně - hrušky - broskve Pěstování - jablka - třešně - švestky - hrušky - broskve

Distribuce čerstvé zeleniny a ovoce v regionech Jeseník, Bruntál a Šumperk.

Sklizňové práce. Zemědělská výroba. Obchod se zemědělskými výrobky.

Prodej - exotické a tuzemské ovoce a zelenina

Velkoobchod, maloobchod: -španělské víno -olivový olej -olivy.

Ovoce a zelenina on-line. Kompletní dodávky na Váš stůl. Rozvoz ovoce a zeleniny, potraviny v Ostravě. Potraviny on-line. Velkoobchod-maloobchod.

Maloobchod, prodej: -vážené ořechy -sušené ovoce -čaje -dia výrobky -výrobky ze sóji. -bezlepkové výrobky -chladírenské zboží ze sóji (jogurty, salámy, paštiky, sýry, tofu).

Dodáváme čerstvé ovoce a zeleninu pro restaurace, hotely, závodní a školní jídelny a další provozy veřejného stravování.

Pobočka Olomouc. Velkoobchod: -ovoce -zelenina.

Pobočka (sklad). Velkoobchodní prodej, export, import: - ovoce - zelenina.

Zpracování: - brambory (loupané vakuované, krouhané, vařené) - kořenová zelenina (loupaná, krouhaná) - včetně rozvozu

Zásobování restaurací a velkoobchodů. Jsme specialisté na čerstvé ovoce a zeleninu. Rozvážíme denně čerstvé ovoce, zeleninu, bylinky, houby a exotické plody pro restaurace, hotely, pizzerie, jídelny. Distribuce probíhá denně chlazenými dodávkami.

Velkoobchod, prodej, výkup, nákup: -lesní houby, čerstvé, mražené, sušené, sterilizované -lesní ovoce -pěstované houby -bylinné sirupy.

Zpracování a rozvoz: - brambory (loupané, vakuované, krouhané, vařené) - kořenová zelenina (loupaná, krouhaná). Sídlo firmy: - Lipník nad Bečvou, Mánesova 1382.

Velkoobchod, maloobchod: - zelenina, ovoce, potraviny.

Prodej výdejníky, POU, filtrační systémy a pítka. Profesionální odvlhčovače. Přírodní a značkové balené vody.

Zabýváme se výhradně: - dovozem čerstvého ovoce a zeleniny - pro obchodní řetězce i pro klasické velkoobchody. Cílem a filosofií je co nejlepší servis - kvalita a cena pro zákazníky a co nejširší nabídka produktů a typů balení.

Velkoobchod: -ovoce -zelenina. Autodoprava nákladní CZ, EU Gastro provoz: rozvoz obědů po Šternberku, Olomouci a okolí.

Maloobchod, prodej: - potraviny, potravinářské zboží: - pečivo, ovoce a zelenina, kečupy, čaj, káva - ryby, drůbež - drogistické zboží.

Pobočka. Import, export, velkoobchod, prodej, dovoz: - ovoce a zelenina. Logistika.

-Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba a opravy čalounických výrobků