Ovoce a zelenina je hlavní složkou zdravého stravování. Peckoviny, citrusy, lesní či exotické ovoce, ale také kořenová, cibulová, plodová a listová zelenina a luštěniny od lokálních pěstitelů či mezinárodních dodavatelů nesmí chybět v žádném jídelníčku.

Velkoobchod: -sušené plody -luštěniny.

Ovocné kytice a bonboniéry vyrábíme z čokolády a čerstvého ovoce jako dárek pro muže i ženy k narozeninám, svátku, výročí. Květiny jako svatební dekorace i výzdoba firemní akce. Květiny z ovoce doručíme s osobním přáním. Rozvoz květin v Praze zdarma.

Prodej - cukrovinky čokolády, bombony, ovoce v polevě - ořechy

Více než 50 druhů zeleniny v kvalitě BIO, bio ovoce, produkty (džemy, povidla, sirupy), bedýnkový prodej ve formě e-shopu pro region Kroměřížska.

Velkoobchod: potraviny - velký sortiment -potravinářským zbožím a logistickým zabezpečením. - konzervovaná zelenina a ovoce, káva, pivo, víno, ostatní alkoholické a nealkoholické nápoje, jakož i doplňkový sortiment. Jsme zaměřeni především na export a reexport do zemí střední a východní Evropy. Dodáváme rovněž zboží do duty free zón a ...

Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek Prodej - ovoce a zelenina

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - suché plody - sušené ovoce - ořechy a cukrovinky.

Výroba a prodej kysaného zelí vyrobeného tradičním mléčným kvašením.

Export, import, velkoobchod (kvalitní uskladnění): -kompletní servis sortimentu čerstvé ovoce, zelenina a suché plody -import a export ovoce a zeleniny -dodávky velkoobchodním odběratelům -kompletní služby dodávek do řetězců supermarketů (kompletní balicí program, školení, informační materiál, recepty) -dodávky pro Hotely, restaurace a ...

Projekce a realizace sadových a zahradních úprav. Pěstování a prodej: - okrasné dřeviny - sazenice květin a zeleniny - truhlíkové a balkonové květiny. Maloobchodní prodej: - zahrádkářské potřeby - řezané a hrnkové květiny - sazenice zeleniny a letniček - květiny pro balkony a truhlíky - semena, cibule, hlízy - postřiky, ...

Velkoobchod: -ovoce, zelenina. Zemědělství: - pěstování zeleniny.

Dovoz, import, velkoobchod, prodej pro ostatní velkoobchody, řetězce maloobchodů, hotely, restaurace, gastronomická zařízení, školní jídelny: -ovoce -exotické ovoce -zelenina -citrusy -suché plody.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Velkkoobchod - alkoholické nápoje pivo, víno - nealkoholické nápoje minerální vody, vody, svačinové pitíčka, čaje Velkoobchod čerstvé ovoce - jádrové ovoce jablka, hrušky - peckové ovoce broskve, nektarinky, meruňky, třešně, švestky, blumy - bobulové ovoce stolní hrozny révy vinné, jahody - citrusové ...

Velkoobchod, prodej: - ovoce, zelenina

Velkoobchod: - ovoce - zelenina.

Jsme největším zpracovatelem zeleniny v Evropě. Zpracováváme a dodáváme sterilovanou a zmrazenou zeleninu a taktéž i čerstvou zeleninu. Nabízíme sterilovanou a zmrazenou zeleninu v balení pro gastronomická zařízení a také pro maloobchod..

Zabýváme se sezónním výkupem jablek, výkupny máme v Severních čechách. Jejich přesné umístění najdete na našich itnernetových stránkách, postupně budeme výkupny přidávat, jak začne sezóna. Ceny výkupu se mění každý týden, můžete očekávat, že výkup bude od 1, 7 Kč do 2, 3.

Výroba: -mražené výrobky z brambor a ovoce -bramborové hranolky a krokety. Služby: -export -skladování.

Velkoobchod, prodej: -ovoce -zelenina -přírodní šťávy z ovoce -džusy, mošty.