Ovoce a zelenina je hlavní složkou zdravého stravování. Peckoviny, citrusy, lesní či exotické ovoce, ale také kořenová, cibulová, plodová a listová zelenina a luštěniny od lokálních pěstitelů či mezinárodních dodavatelů nesmí chybět v žádném jídelníčku.

Služby: - nákladní autodoprava (vnitrostátní, mezinárodní) - přeprava ADR Velkoobchod: - ovoce - zelenina - substráty, rašelina, mulčovací kůra

Velkoobchod:ovoce, zelenina, suché plody.

Velkoobchod, maloobchod: -ovoce -zelenina. Sídlo firmy MK Fruit s.r.o., Mendlovo náměstí 17/9, 603 00 Brno

Ubytování: -ubytování v podkroví -ubytování 1.patře -ložnice -2 lůžka -koupelna -sprcha -wc obývací pokoj -kuchyňka -vinný sklípek -degustace.

Ovocnářství Sady, pěstování a prodej jablek.

Rodinné ekologické hospodářství. Pěstování, výroba, prodej: -ovoce. -zelenina. -obilniny. -brambory.

Maloobchod, prodej: - suché plody - sušené ovoce. Provoz pražírny.

Konzervárna: - zelenina - sterilované ovoce.

Soukromá ovocnářská farma: - pěstování ovoce a vinné révy. Moštárna.

Odbytové družstvo producentů ovoce. Velkoobchod ovoce a zeleniny. Pěstování, výroba, prodej, odbyt, výkup: -ovoce -meruňky, meruněk, brosve -jablka, jablko a jiné. Zelenina. Poradenská činnost v zemědělství. Mechanizační práce v zemědělství. Hubení škodlivých živočichů, rostlin, mikroorganismů a potlačování dalších škodlivých činitelů ...

Dodavatel potravin Refi-CZ poskytuje kompletní zásobování surovinami pro výrobny lahůdek, pekařství nebo gastronomické provozovny. Dodáváme: - čerstvé i mražené maso - pečivo - mléčné výrobky - bezlepkové potraviny - uzeniny - ovoce - zeleninu - nápoje a čaje.

Maloobchod, prodej: -lahůdky -mléčné výrobky -pečivo -uzeniny -ovoce a zelenina -speciality.

Velkoobchod působící především v Praze a blízkém okolí, specializuje se na dodání čerstvého ovoce a zeleniny do restaurací, hotelů, výroben, jídelen, škol a dalších provozů. Zboží nakupujeme od vlastních dodavatelů v tuzemsku i zahraničí.

Velkoobchod pro gastronomii v Praze: - samoobslužný prodej - rozvážková služba - bonusový program pro zákazníky - partnerské karty. Sortiment zboží: - potraviny - nápoje - suroviny pro přípravu jídel - káva - cigarety - drogerie - papírenské - plastikové zboží - sklo pro gastronomii - velkoobchodní vinotéka.

Velkoobchod: -ovoce, zelenina. Logistika. Doprava tuzemská, zahraniční. Chlazený sklad s plochou 3500 m2.

Velkoobchod, dovoz ze zahraničí, prodej: -ovoce, zelenina (Itálie, Španělsko, Holandsko, Belgie, Francie, Řecko, Turecko, Maďarsko, Polsko, Kypr aj.). Maloobchod, prodej: -ovoce, zelenina (ČR, Slovensko) -sušené plody a ořechy.

Pěstování a distribuce čerstvých bylinek v květináčku do sítí hypermarketů a supermarketů. V současné době jsou bylinky pěstovány ve třech skleníkových výrobnách a dodávány do většiny řetězců v ČR a částečně také dalším odběratelům jako jsou např. velkoobchody OZ a restaurace. Dodávka produktů: - bylinky v květináčku určené k přímé ...

Ovoce - zelenina U Pavla. Maloobchod, prodej: - ovoce, zelenina - zavařeniny.

Potraviny Dvorský. Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny - masné a uzenářské výrobky - pečivo - trvanlivé potraviny - mražené zboží - cukrovinky - ovoce, zelenina - nápoje - tabákové výrobky - smíšené zboží - drogerie.

Nákup, prodej: -veškeré ovoce:

Neověřeno. Maloobchod: -ovoce -zelenina.