FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
E-shop: - chilli papričky - chilli semínky - chilli medy, omáčky

Prodej, trafika: - knihy - noviny, časopisy, pohledy, blahopřání - tabákové výrobky - čepovaná vína

Společnost Combinata, s.r.o. je prodejcem širokého sortimentu olejů a maziv pro osobní automobily, nákladní automobily, lesnickou, stavební a zemědělskou techniku. V naší rozsáhlé nabídce naleznete aditiva, oleje značky Aral, Fuchs, Liqui Moly, OMV, Tigrol nebo Shell, plastická maziva, údržbové produkty a také autokosmetiku. Mezi další služby, ...

Specialista na produkty z technického konopí. Výroba, prodej - konopné stavební izolace - hliněné stavební prvky, malty a barvy - dřevěné šindele a jiné stavební prvky - konopné potraviny a nápoje - konopné medikamenty - konopná kosmetika a drogerie - konopný textil a obuv - konopné užitné předměty.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop: - bytový textil - prostěradla - povlečení - povlaky - ručníky, osušky - župany - hotelový program

Dovoz, prodej: - použité oblečení z Anglie - second hand

Internetový obchod, e-shop: - polštáře, přikrývky - ložní povlečení, prostěradla - deky - chrániče matrací.

Balicí stroje a kompletní balicí linky včetně etiketování a obalový materiál nabízí centrála TECHNOLOGY s.r.o. od roku 1992. Prodej, dodávka, servis: - balicí stroje a linky - kartonovací stroje pro balení lahví a plechovek do papírových krabic, kartonů - stroje pro aplikaci odnosných uch na skupinu výrobků zabalených do PE folie - ...

Výroba: - tkaninové kompenzátory - filtry látkové, kapsové - filtrační hadice a rukávy Oprava, servis: - vzduchotechnika Revize protipožárních klapek a systémů MaR.

Předení, spřádání: - zvířecí srsti a vlny Prodej: - plechové dózy

Výroba, prodej: - masné výrobky - vepřové maso, hovězí a telecí maso - vepřové droby, syrové sádlo - mletá masa, marinovaná masa - telecí a hovězí droby - uzená masa, jehněčí a skopové maso - uzeniny - měkké a trvanlivé salámy - grilovací klobásy, vinná klobása - špekáčky, párky - staročeská šunka na objednávku.

E-shop: - ústní vody - zubní, mezizubní, elektrické kartáčky - mezizubní péče.

Internetový obchod, e-shop: - oleje - maziva - speciální kapaliny pro automobily, těžkou techniku a průmysl.

Obchod antik-bazar, restaurování opravy starožitností, posudky, prodej a nákup.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

Stavebniny. Prodej stavebního materiálu - cihly, zdivo - obklady a dlažby - střešní krytina - omítkové a maltové směsi - nářadí, nástroje - ochranné pracovní pomůcky.

Zámečnictví, nástrojářství

Výroba a prodej - dřevěné přepravní obaly.

Zlatnictví. Výroba, prodej - originální lovecké šperky ze zlata a stříbra.