FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej: -ochranné folie na displeje.

Velkoobchod, prodej: -drogerie -kosmetika -postřiky a hnojiva -kartáčnické zboží -nátěrové hmoty -hygienické pomůcky -kompletní čisticí a úklidové prostředky -vhodné pro průmyslové závody, školy, školky a provozy gastro.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ložiska -řemeny -nářadí -pružiny -spojovací materiál -maziva.

Služby: -nákup, zpracování a prodej kůže a kožešin.

Maloobchod, prodej a opravy: -šperky -hodiny, hodinky.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářství -zahradnické potřeby.

Maloobchod, prodej: -bytový textil -kuchyňka -domácí potřeby.

Maloobchod, prodej: -knihy -mapy -dvd.

Služby: -pneuservis osobní i nákladní auta -opravy motorových vozidel. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pneu všech značek

Služby: -občerstvení -bufet. Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny.

Výroba, velkoobchod, eshop: -lůžkoviny, přikrývky, polštáře z dutého vlákna -ložní povlečení bavlna, krep, satén, flanel -prostěradla plátno, froté, jersey -ručníky, osušky -matracové chrániče -deky, plédy, televizní pytle -koupelnové předložky.

Výroba, prodej: -kovovýroba. Projekt, výroba, montáž, servis: -vzduchotechnické potrubí a příslušenství. Dodávka spojovacího a těsnícího materiálu. Možnost dopravy.

Služby: -dekorativní pískování na sklo a další materiály -opravy spotřební elektroniky.

Pekárna. Výroba, prodej: -pekařské výrobky -pečivo.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -nářadí -ochranné pomůcky. Prodej a rozvoz písku a kamenných drtí.

Internetový prodej biopotravin, přírodní kosmetiky a ekoproduktů. Nabídka dětských plen Möltex, přírodních barev na vlasy. Značky Möltex, Logona, Weleda, Country Life, PRO-BIO.

Výroba: -Schwarzenberg 10 světlý -Platan Jedenáct-Světlý Ležák -Platan Premium-Světlý ležák -Platan Granát-polotmavý ležák -Platan nealko -Prácheňská perla- světlý speciál -Schwarzenberg 11 světlý ležák -Lobkowicz premium světlý ležák -Merlin tmavý ležák -Svatý Patrik tmavý speciál -Lobkovicz nealko.

Maloobchod, prodej: -železářství -domácí potřeby.

Služby: -pneuservis pro osobní, užitkové, nákladní a zemědělské stroje. Maloobchod, prodej: -pneu -geometrie -klimatizace.

Služby, řemeslo: -pekařství. Maloobchod, prodej: -pečivo.