FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej, eshop: -nové i použité zboží -kočárky, kárky, golfky, autosedačky -kojenecké potřeby -postýlky -kojenecký textil. Příjem zboží do komisního prodeje.

Maloobchod, prodej: -dámská a pánská konfekce -dámské a pánské prádlo -pánské košile. Malosériová výroba: -dámská lehká konfekce.

Služby: -pneuservis -prodej pneumatik, disků.

Služby: -zahradnictví. Maloobchod, prodej: -květiny, zelenina, okrasné a ovocné dřeviny -balkónové květiny -zahradní nábytek VLADYKA.

Velkoobchod, prodej: -noční dámské prádlo -dámské spodní prádlo -kvalitní dámské prádlo -pánské svetry -dánské, italské -dámské plavky -brazilská výroba. Služby: -autodoprava -FORD TRANZIT -po domluvě.

Výroba, prodej: -chovatelské a lovecké potřeby. Služby: -sedlářství.

Řeznictví-Uzenářství Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -hnojiva -substráty -nářadí -přípravky na ochranu rostlin -květináče keramické a plastové -ROUNDUP BIAKTIV -nejúčinnější přípravek na hubení plevelů.

Výroba: -dámské oděvy -pánské oděvy.

Prodej, servis: -šicí stroje, příslušenství, náhradní díly -textilní galanterie.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -krmiva pro hospodářská zvířata, psy, kočky -jednoduché potřeby -akvaristika, terazistika, akvária -klece, terária, faunaboxy -prodej drůbeže. Prodej a nákup: -koně. Služby: -poradenská činnost při nákupu koní -jezdectví -trenér, rozhodčí, stavitel parkurů.

Prodej: -železářské zboží -barvy -sklo -potřeby pro kutily.

Maloobchod, prodej: -klenoty -šperky -zlato, stříbro.

Služby: -pekařství. Maloobchod, prodej: -pečivo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby a doplňky -papíry xerografické, faxové, -papíry bankovní, balící, toaletní -samolepící etikety, -kotoučky do pokladen -pořadače, rychlovazače -odkládací mapy -obálky, poštovní tašky a sáčky.

Maloobchod, prodej: -drogerie -kosmetika -barvy, laky -prací prostředky -uklízecí prostředky.

Internetový prodej: -http://www.jamashop.cz -elektronářadí -pneunářadí -akunářadí -ruční nářadí -stroje -nástroje -zahradní technika -sekačky -čerpadla -kotevní technika -kotvy -hmoždinky.

Autoservis: -veškeré opravy -karosářské práce -příprava vozů na STK včetně provedení této kontroly -prodej náhradních dílů, příslušenství -prodej autodoplňků, baterií -pneumatiky.

Velkoobchod, prodej: -textilní galanterie.

Výroba, velkoobchod, prodej: -ložní zboží, lůžkoviny -prostěradla, povlečení bavlna krep, flanel -prošívané deky, kuličkové polštáře -textilní metráž.