FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej - kočárky - autosedačky - postýlky - chůvičky - šidítka

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba -chov prasat -chov drůbeže, brojleři -líhně, kuřata. Maloobchod, prodej: -agrochemie, hnojiva.

Maloobchod, prodej: -papírnictví -školní potřeby -modely -kalendáře -pohledy. Velkoobchod: 17. listopadu 2146 397 01 Písek po-pá 7.30-15.30

Výroba, prodej: -veškeré cukrářské zboží a polotovary -dortové korpusy, kapsle, kremrole, griliášové trubičky, hobliny, rakvičky -čajové pečivo, perníky -modelované zboží z marcipánu -svatební cukroví -slané pečivo.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -rostlinná másla a oleje -tuky na pečení a smažení -majonézy a tatarské omáčky -vejce -saláty BONECO -paštiky -mléčné výrobky -čaje LIPTON -oleje a margaríny -ztužené pokrmové tuky -majonézy -droždí -listové těsto -zemní stavbay Služby: -rozvoz po celém jihočeském kraji do 24 ...

Teplá i studená jídla, nápoje, víno, káva, zákusky, chlebíčky, saláty, posezení pod střechou i pod slunečníkem, veřejný Internet

Pekařství. Výroba a prodej: -slané i sladké pečivo.

Market Flop Bernartice je frenčízant společnosti Flop Jih s. r. o. od roku 2002. Našich zákazníků si velmi vážíme a nabízíme nejen široký sortiment zboží (potraviny, drogerie, spotřební zboží, krmiva pro zvířata...) včetně pravidelných akčních nabídek za zvýhodněné ceny, ale také v průběhu roku speciální promoakce jako odměnu za věrnost. ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spotřební materiál pro tiskárny, kopírky, faxy -tonery, cartridge, válce -datová média -kancelářský papír -kopírovací role -plotterové role -samolepící etikety -fotopapíry -tiskárny -laserové -inkoustové -multifunkční zařízení HEWLETT PACKARD -tiskárna, kopírka, skener, fax v ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškeré papírenské výrobky -kancelářské předměty a potřeby -tabelační papír -obaly -veškeré potřeby pro školáky -ostatní zboží pro papírenské obchody.

Velkoobchod: -tabákové výrobky -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -další výrobky zaměřené hlavně na restaurační a tabákový prodej. Jsme jediný oficiální přímí dovozci a prodejci tabákových firem jako je Philips Morris CR a.s apod, na Píseckém okrese. Ubytovna: celkem 25 lůžek · 3 pokoje jsou po 5-ti lůžkách · 5 pokojů ...

Výroba, šití: -spodní prádlo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bílý textil - metrový textil - ručníky a ubrusy - dekorační látky - záclony - ložní prádlo - dekorační tkaniny - koberce zátěžové.

Velkoobchod, prodej, import: - cukrovinky - bonbony - čokoláda - bonboniéry.

Velkoobchod, prodej: -textil metrový, ložní -dekorační tkaniny -kusový textil -vybavení hotelů, restaurací, ubytoven -ručníky, ložní prádlo, koberce, záclony.

Zakázková výroba sušenek cookies podle vlastního výběru surovin. Nabídka sušenek cookies na přání ze zvolených surovin. Do několika druhů těsta lze přidat oříšky, semínka, pistácie, ovesné vločky, koření nebo tuzemské i tropické ovoce.

Velkoobchod, prodej: -obuv -pánské boty -jarní, letní, zimní -polobotky, mokasíny, sandály -dámské boty -jarní, letní, zimní -lodičky, sandály, pantofle.

Výroba a prodej protialergických prošívaných přikrývek a polštářů z dutého vlákna v mnoha možných rozměrech a gramáží. Povlečení z bavlny, krepu, flanelu, atlasu, jednobarevné bavlny. Prostěradlo froté, jersey, bavlněné plátno. Matracové chrániče voděodolné, z dutého vlákna. Dětské povlečení, přikrývky a polštáře plně protialergické. Vybavujeme ...

Služby: -tiskárna -tisk obchodních tiskopisů, letáků, plakátů a katalogů -vydavatelství a tisk kalendářů, novin, časopisů, brožur a knih. Zakázková výroba a prodej: -vizitky -razítka.

Prodej: - konopná kosmetika - konopné jídlo a pití - kuřácké potřeby - oblečení a doplňky - dárky s konopím.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nápoje -alkohol, vína, nealko -doplňkový sortiment -cigarety, tabákové výrobky -koření.

Prodej ložního prádla, povlečení krep, flanel, bavlna, satén. Prostěradla – froté, bavlna. Dětské ložní prádlo. ADRESA PRO ZASÍLÁNÍ REKLAMACÍ: Stanislav Houdek - Písecké lůžkoviny Otavská 1042 39701 Písek TEL: 608 164 138 E-mail: info@piseckeluzkoviny.com

Služby: -kopírování -potisk -kroužková rychlovazba. Prodej: -papírnické zboží.

Výroba, prodej: -deky a polštáře duté vlákno -povlečení -ložní soupravy -dětské soupravy duté vlákno -prostěradla -bavlna, frote, JERSEY -matracové chrániče -dětské povlečení -protialergické dětské soupravy -jednobarevné, pestré -zdravotní polštáře -srdíčka, váleček, podkova -televizní přehozy.

Výroba: -bazény -brouzdaliště -bazénová chemie -čistírny odpadních vod -kontejnery na sběr tříděného odpadu -pařeniště -plastové sudy -vodoměrné šachty.